ZIWI'S MISSIE

Ziwi’s missie is om voeding aan te bieden die zorgvuldig is samengesteld om het wholeprey (volledige prooi), vleesrijke dieet dat honden nodig hebben voor een lang, gelukkig en gezond leven te spiegelen. Het kleine, toegewijde team in Nieuw-Zeeland vervaardigd dagelijks handmatig en met trots, Ziwi-producten in kleine hoeveelheden. Net als u, houden zij van hun huisdieren en dit drijft hen om het allerbeste van Nieuw Zeeland in hun hoogwaardige huisdiervoeding te stoppen en deze wereldwijdaan te bieden.

HET VERSCHIL

100% van de zeevruchten, vlees en groenlipmosselen zijn afkomstig van de groene, vrije-uitloop boerderijen en blauwe, ongerepte oceanen van Nieuw-Zeeland.

Alle vleesingrediënten zijn afkomstig van humane, ethische en duurzaam beheerde lokale boerderijen in Nieuw-Zeeland. De vis wordt gevangen in de zuidelijke oceanen van Nieuw-Zeeland en het proces wordt strikt beheerd door de regering van Nieuw-Zeeland om maximale duurzaamheid te garanderen.

Ziwi’s luchtgedroogde voeding is een compleet en uitgebalanceerd dieet dat voor meer dan 98% bestaat uit vers vlees, organen, bot & zeevruchten.

Dit weerspiegelt perfect het wholeprey, vleesrijke dieet dat honden nodig hebben voor een lang, gelukkig en gezond leven. Voor de resterende 2% van het luchtgedroogde recept, worden handmatig essentiële vitamines en mineralen geselecteerd, voor een complete en uitgebalanceerde voeding.

Eén schep van het Ziwi Peak lucht gedroogde recept levert minimaal 263 kcal op. Dezelfde portie van andere hoogwaardige brokjes levert 195 kcal op (25% minder). Dezelfde portie gehydrateerde hoogwaardige gevriesdroogde voeding levert 99 kcal op (63% minder).

De recepten beschikken over een hoog niveau van gemetaboliseerde energie die langzaam wordt afgegeven, wat betekent dat u minder voer hoeft te geven, terwijl uw hond zich toch langer vol en tevreden zal voelen. De luchtgedroogde producten hebben een hoog aantal porties per verpakking en elke zak Ziwi Peak biedt waar voor uw geld.

Het langzame en milde tweestaps luchtdrogingsproces levert voeding op die net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet. Luchtdrogen is een methode die al eeuwenlang wordt gebruikt om vlees op natuurlijke wijze te conserveren.

Tegelijkertijd elimineert dit tweestapsproces pathogene bacteriën, zoals salmonella en listeria, terwijl de natuurlijke voedingswaarde van de ingrediënten behouden blijft.

HEt verschil zit ‘m in de dingen die NIET aan Ziwi Peak zijn toegevoegd

Ziwi Peak gebruikt geen vleesmeel of maaltijden die zijn gemaakt van industriële overblijfselen. Geen granen, maïs, soja, tarwe of rijst. Geen GGO’s, antibiotica of groeihormonen. En de lijst gaat maar door ….

Ontdek het Ziwi verschil