Honden zijn carnivoren en gedijen op vlees. Hun lichaam is niet ontworpen om koolhydraten zoals granen, soja, maïs, aardappelen, tarwe en rijst te verteren. De recepten van Ziwi zijn zorgvuldig samengesteld om het wholeprey (volledige prooi), vleesrijke dieet dat honden nodig hebben, te spiegelen. Daarom hebben ze organen, zoals hart en longen in de voeding opgenomen. Dit is namelijk wat een hond eet wanneer het een prooi in het wild vangt. Het eet alles. Alle Ziwi Peak luchtgedroogde producten bevatten meer dan 98% vers vlees, organen, vis en bot.

De Ziwi luchtgedroogde producten bevatten ruim 95% vers vlees, organen, botten en zeevruchten.

De resterende 5% van ons recept bestaat uit essentiële vitaminen en mineralen, natuurlijke kelp, peterselie, cichorei inuline en lecithine voor een compleet en uitgebalanceerd dieet.

De natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig van de groene, vrije-uitloop boerderijen en de blauwe, ongerepte oceanen van Nieuw-Zeeland.

Ziwi Peak kiest ervoor om alleen producten af te nemen van humane, ethische en duurzaam beheerde lokale boerderijen die de strenge reguleringsnormen van de regering van Nieuw-Zeeland overschrijden.

Honden en katten zijn carnivoren en gedijen op vlees. 

Daarom zitten er organen zoals hart en longen in de voeding van Ziwi Peak. Dit is namelijk wat een hond eet wanneer het in het wild een prooi vangt.

De eerste zeven of acht ingrediënten, die ruim 98% van het totale recept opmaken, zijn vers vlees, organen, botten en zeevruchten.

Dit is een totaal ander concept dan welk ander merk hondenvoer dan ook.

Ziwi voegt groenlipmosselen toe aan alle recepten. Dit is een natuurlijke bron van Glucosamine en Chondroïtine die nutritioneel gezien en op lange termijn de gezondheid van gewrichten ondersteunen.

Alle Ziwi Peak producten bevatten minimaal 3% groenlipmosselen, die gekweekt zijn met behulp van ecologisch duurzame methoden.

We voegen bovendien groene Pens toe als een natuurlijke superfood om de gezondheid van de darmen en de spijsvertering te ondersteunen.

Aangezien groene pens zeer smakelijk en tevens eenvoudig verteerbaar en mild is voor het spijsverteringskanaal, is het uitstekend voor kieskeurige eters of voor huisdieren met gevoelige magen, IBD en PDB.

Ziwi selecteert zorgvuldig en handmatig vitamine- en mineraalrijke ingrediënten (zoals kelp) om een compleet en uitgebalanceerd dieet te creëren voor alle rassen en alle levensfasen.

Honden van alle rassen en alle leeftijden gedijen op de hondenvoeding van Ziwi Peak. Van puppy tot senior, van Jack Russel tot Deense Dog.

Ontdek het Ziwi verschil