Luchtdrogen is een techniek die al eeuwen wordt gebruikt om vlees op natuurlijke wijze te conserveren. De moderne methode blijft trouw aan deze ambachtelijke aanpak, en elimineert tegelijkertijd de noodzaak voor kunstmatige conserveringsmiddelen, suikers of glycerine.

Het geleidelijke, milde, tweestaps luchtdroogproces die Ziwi toepast, levert voeding op die net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet, maar veilig en schoon te hanteren is en tot wel 21 maanden bewaard kan worden. Uw hond zal er  gek op zijn!

Ziwi Peak wordt elke dag met de hand samengesteld in kleine hoeveelheden in de eigen faciliteiten in Nieuw-Zeeland.

Luchtdrogen is een methode die al eeuwenlang wordt gebruikt om vlees op natuurlijke wijze te conserveren. De moderne methode blijft trouw aan deze ambachtelijke aanpak.

Het geleidelijke en milde tweestaps luchtdrogingsproces dat Ziwi toepast levert voeding op die net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet.

Het tweestapsproces elimineert bovendien pathogene bacteriën, zoals e.coli, salmonella en listeria en zorgt er tegelijkertijd voor dat de natuurlijke voedingswaarde van de ingrediënten behouden blijft.

Als extra veiligheidsmaatregel, worden de producten verplicht getest en alleen vrijgegeven voor de verkoop na goedkeuring door de regelgevende autoriteiten van de Nieuw-Zeelandse overheid.

Dit luchtdroogproces zorgt voor een houdbaarheid van 21 maanden, uiteraard zonder de noodzaak voor kunstmatige conserveringsmiddelen, suikers of glycerine.

Het eindresultaat is voeding die net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet, maar die veilig en schoon te hanteren is.

Voer simpelweg rechtstreeks uit de zak met de meegeleverde schep. Lees de gids voor de juiste hoeveelheid.

Ontdek het Ziwi verschil