Lucht gedroogd hondenvoer

Doorlangzame, milde tweetraps luchtdrogingsproces is de hondenvoeding net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet.

ZIWI PEAK LUCHT GEDROOGD

HONDENVOER VOOR EEN GEZOND GELUKKIG LEVEN

In het hart van wat we doen is onze hands-on, ambachtelijke aanpak aan de lucht drogen; een moderne en verfijnde draai aan de eeuwenoude techniek van natuurlijk behoud van vlees. Deze langzame, zachte, twee fasen elimineert pathogene bacteriën, zoals salmonella en listeria, terwijl de bescherming van de voedingsstoffen in onze ingrediënten.

Onze lucht gedroogd recepten zijn 98% vlees, organen en botten, waaronder 3% Nieuw-Zeeland Green Mussel voor natuurlijke glucosamine en chondroïtine, en 7% soortspecifieke pens voor extra smaak en de spijsvertering voordelen.

Alle Ziwi recepten zijn compleet en uitgebalanceerd voor alle rassen en levensfasen. Ze zijn rijk aan natuurlijke eiwitten en kilocalorieën, verpakking meer macht dan rauw voedsel en brokken, zodat je voedt kleinere hoeveelheden per dag!

Niet alleen heb je te voeden minder, kun je goed over het niet met inbegrip van granen, aardappelen, maïs, tarwe, soja, suikers en glycerines in het dieet van uw hond te voelen.

Onze lijst van ingrediënten is korter dan de meeste, maar wij denken niet dat je iets hoeft te missen. Neem een ​​kijkje en vergelijk het met onze concurrenten. Je zult echt het verschil merken en we zijn er zeker van uw hond zal ook.

ziwi peak natvoer blik

Ziwi Natvoer

Ziwi Peak geherformuleerd natvoer is compleet en uitgebalanceerd voor alle rassen en levensfasen.

Brave hond snacks

Beloon uw hond met deze heerlijke traktaties die voor 98% bestaan uit vers vlees.

Ziwi ORAL HEALTH

Onze Oral Health Care botten zijn afkomstig van Nieuw-Zeeland herten