Lucht gedroogd hondenvoer

Doorlangzame, milde tweetraps luchtdrogingsproces is de hondenvoeding net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet. Maar dan zonder de nadelen van een rauw dieet.

Brave hond snacks

Beloon uw hond met deze heerlijke traktaties die voor 98% bestaan uit vers vlees.

ZIWI PEAK PRODUCTEN

HONDENVOER VOOR EEN GEZOND GELUKKIG LEVEN

Hondenvoer voor een gezond gelukkig leven is de inspiratiebron voor het creëren van de Ziwi recepten.

Om een gezond en gelukkig leven voor uw hond te realiseren heeft Ziwi Peak de beste ingrediënten bij elkaar  gebracht uit de groene, vrije uitloop boerderijen en blauw, ongerepte zuidelijke oceanen van Nieuw-Zeeland . De zorgvuldig ontworpen recepten weerspiegelen de hele prooi: Het vleesrijke dieet dat uw hond nodig heeft. 

DE SCHOONSTE, PUURSTE EN NATUURLIJKSTE INGREDIENTEN

De boerderijen gaan allemaal op een ethische wijze om met hun dieren. Duurzaamheid vindt Ziwi Peak heel belangrijk. Het vlees voldoet aan de strikte regelgeving van de Nieuw-Zeelandse overheid. De vis die Ziwi Peak gebruikt, wordt duurzaam gevangen in de zuidelijke oceanen.

De zeevisserij in Nieuw-Zeeland is zelfs al twee keer aangestipt als de meest duurzame ter wereld! Ook goed om te weten is dat het risico op ziektes hier heel laag is. Want als eilandstaat met strikte bio-veiligheid en grensbeveiliging, komen er vrijwel geen ernstige, besmettelijke dierenziektes voor op Nieuw-Zeeland.

Met Ziwi Peak eet uw hond dus de schoonste, puurste en natuurlijkste ingrediënten van de wereld. Dit is misschien wel hét belangrijkste voor een lang, gezond en blij hondenleven.

KWALITATIEVE LUCHTGEDROOGDE BROKKEN

Het vlees dat Ziwi Peak gebruikt, is lucht gedroogd. Een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om vlees op een natuurlijke manier te conserveren. Tijdens dit ambachtelijke proces past Ziwi Peak natuurlijk wel moderne methodes toe. Dit maakt dat kunstmatige conserveermiddelen niet langer nodig zijn.

Het langzame proces van tweemaal luchtdrogen, resulteert in een rauw dieet dat zowel voedzaam als goed verteerbaar is. Het drogen elimineert bacteriën, terwijl natuurlijke voedingsstoffen gewoon aanwezig blijven. De brokken hebben een houdbaarheid van 21 maanden. Sluit het hondenvoer elke keer goed luchtdicht af, of bewaar de brokken in een afgesloten bak.

VIJF SOORTEN DROOGVOER

Ziwi Peak heeft vijf soorten droogvoer: Mackerel & Lamb (makreel en lam), Lamb (lam), Beef (rundvlees), Tripe & Lamb (pens en lam) en Venison (hert). Deze laatste is ideaal voor honden die gevoelig zijn voor eiwitten, of hier zelfs een allergie voor hebben. Venison is perfect voor alle hondenrassen en alle leeftijdsfasen. Het bestaat voor 98% uit hert: hertenvlees, pens, hart, long, lever, nieren en botten.

De brokken zorgen voor minder voedselallergieën, een betere spijsvertering, een beter gewicht, een gezonde huid en vacht, gezonde gewrichten en een goede mobiliteit..