Nieuwe Eiwitbronnen

Dierenartsen en experts op het gebied van dierenvoeding pleiten er steeds meer voor dat eigenaren van gezelschapsdieren meer nieuwe eiwitten opnemen in hun voer. Deze alternatieve soorten vlees zijn een belangrijke voedingscomponent van een gezonder dieet en een noodzakelijke aanvulling om voedselallergieën te voorkomen!

De Roam producten en daarmee de bronnen van eiwitrijk eiwit met een hoge voedingswaarde zijn afkomstig van dieren die zijn grootgebracht in kleinere bedrijven, die vrij rondlopen in hun natuurlijke habitat en die een uitgebalanceerd dieet hebben zonder de toevoeging van hormonen of kunstmatige conserveermiddelen – het resultaat is een hogere kwaliteit

Leer meer over deze Nieuwe Eiwitbron in deze prachtige video:

Cape Ostrich

De energieke struisvogel is inheems in de graslanden van Zuid-Afrika. Hoewel ze ‘s werelds grootste loopvogels zijn, zorgen hun lange benen ervoor dat ze kunnen rennen met snelheden van meer dan 65 km (40 mijl) per uur. Gekweekt en gevoed met een zuiver en uitgebalanceerd dieet in hun natuurlijke omgeving, schone lucht inademend en vrij om door uitgestrekte gebieden te zwerven, is het vlees van deze wendbare vogels een nieuw eiwit, uniek mager, gezond en erg smakelijk, wat een laag risico inhoudt op voedselallergieën voor huisdieren.

Grasslands Venison

Er zijn veel soorten antilopen in Zuid-Afrika, zoals Eland, Impala, Antelope Waterbuck en anderen. Hun rijke en innovatieve eiwitvlees, ook bekend als hert, is van nature mager, vetarm en een belangrijke bron van eiwitten en ijzer. Onze hondensnacks behouden al hun muskusachtige en licht scherpe smaak, wat resulteert in een smakelijke, heerlijke smaak die huisdieren zeker zullen waarderen.

Wetlands Crocodile

Deze grote reptielen produceren een opmerkelijk gezond vlees. Het is mild gearomatiseerd en heeft een stevige textuur; het heeft aanzienlijk minder calorieën, minder vet en minder cholesterol dan meer traditioneel vlees. Het zorgt voor een hoger eiwitniveau, waardoor het een meer hartvriendelijk alternatief voor wit vlees is. Een bijkomend voordeelis dat het voedselallergie / intolerantie risico voor honden geassocieerd met alligatorvlees erg laag is in vergelijking met pluimvee en rundvlees.

GOED VOOR
HONDEN

GOED VOOR
MENSEN

GOED VOOR
DE AARDE

ROAM IN MOTION

Toen we voet aan wal zetten in Zuid-Afrika, de eerste stop in onze reis op zoek naar nieuwe bronnen, werden we weggeblazen door de mensen die we ontmoetten, en de prachtige nieuwe eiwitten die we hebben gevonden van dieren die gefokt en gevoed zijn in vrijheid en harmonie met de natuur. Dit stelde ons in staat om passie en emotie in de dierenindustrie te brengen en een ervaring te creëren die net zo nieuw is als de eiwitten in onze hond. Geniet van onze ontdekking!