AddPocket

AddPocket is een prachtige en handige heuptas voor een actieve dag! Geweldig om al je spullen bij de hand te hebben en toch je handen vrij te hebben om je hond te trainen of voor een extra zakje snacks bij een lange wandeling. De heuptassen zijn unisex modellen in moderne kleuren, uitgerust met zakken in licht vuilafstotend materiaal. Addpocket staat garant voor hoge kwaliteit, functionaliteit en gemak.

Vanaf: 42.00
Vanaf: 42.00
Vanaf: 39.00

AddPocket

Addpocket komt uit Zweden en wil met hun producten het leven mooier en gemakkelijker maken door middel van deze handige Addpocket heuptassen. De heuptassen hebben een elegant design en zijn speciaal bedacht en ontworpen voor actieve mensen, hondenbezitters, reizigers en buitenmensen die hun dagelijkse leven willen vereenvoudigen. Ze sluiten perfect rond de heupen en zijn een uitkomst als je lekker erop uit gaat met de hond, bijvoorbeeld een hondentraining, dagje wandelen of hardlopen in het bos. Maar ook tijdens fietsen, paardrijden, vakantie, je kunt de addpocket heuptassen eigenlijk overal naartoe dragen. Je kunt van alles meenemen zonder dat het in de weg zit of op je schouders drukt. De heuptassen zijn unisex modellen in moderne kleuren, uitgerust met zakken in licht vuilafstotend materiaal. Addpocket staat garant voor hoge kwaliteit, functionaliteit en gemak.

Maat Bepalen

MaatHeupomvang
Small81-89 cm
Medium90-98 cm
Large99-106 cm
Xlarge107-120 cm

Let op: AddPocket wordt op de heup gedragen. Je moet de heupomvang meten en niet de taille omvang. Als je tussen twee maten zit, is het aan te bevelen dat je de kleinere maat kiest.

Dogline Hondentraining Addpocket Original Zwart Alleen Zijkant

AddPocket

AddPocket is een praktisch en handige heuptas voor een actief leven! Geweldig om al je spullen bij de hand te hebben en je handen vrij om andere zaken te doen zoals je hond trainen, schelpen zoek op het strand, lekker wandelen in het bos. Je zult snel ontdekken dat je je met AddPocket vrij voelt en dat dit een beetje verslavend is!