De snacks van Ani Puro

De premium snacks van Ani Puro worden in Duitsland met de hand gemaakt en bestaan voor 100% uit vlees. Alle ingrediënten worden afgenomen van vaste leveranciers: Duitse boeren uit de regio. De 100% vlees snacks zijn van nature graan- en glutenvrij. Er wordt niets kunstmatigs toegevoegd. Puur natuur en 100% vlees, afkomstig van vlees die wordt afgenomen van vaste, bekende boeren uit de regio. Deze snacks zijn ook nog eens klein, dus super handig als trainers voor jachthonden of als snack voor kleine honden. Ook bijzonder geschikt voor honden met een allergie: het zijn namelijk hypoallergene snacks die bestaan uit ingrediënten van één dierlijke eiwitbron. Honden met een voedselallergie zijn gebaat bij een eiwit van een niet veel voorkomende diersoort in hondenvoeding, zoals eend. ,  

Uitverkocht
7.50
Uitverkocht
7.75
Uitverkocht
7.50

AniPuro… Kauwsnacks voor honden - "Anders dan anders!".

Je wilt het beste voor je hond en hem/ haar hoogst waarschijnlijk ook 100% natuurlijk, gezond en met de beste vleeskwaliteit verwennen? Je wilt er zeker van zijn dat je vanaf dag 1, van pup af aan tot aan zijn pensioen het beste geeft en weet waar het vandaan komt? Dat willen wij ook. Daarom zijn AniPuro hondensnacks "anders dan anders".

Puur en het beste vlees voor jouw hond

Alle ingrediënten worden transparant vermeld en komen van gecertificeerde leveranciers. En we gaan nog een stap verder: de AniPuro 'Premium kauwsnacks' zijn 100% traceerbaar vanaf de boer uit onze eigen regio. Maar dat geldt ook voor de 'Classic snacks'.. Het maakt niet uit voor welke snack (zwijn- rund of kippensnacks) je kiest, wij kennen onze leveranciers allemaal persoonlijk. En alleen de besten komen in aanmerking om ons te leveren.

Maak je hond gelukkig

Onze kauwsnacks hebben aangetoond dat ze de endorfine afgifte bij honden verhogen. Je zorgt hiermee niet alleen dat de hond gezond eet, maar zich ook veel gelukkiger voelt. De snacks reinigen overigens niet alleen het gebit maar versterken ook de kaakspieren.

Door de waardevolle grondstoffen en de beste ingrediënten zijn onze producten ideaal voor je hond, de perfecte kauwsnack voor ieder ras én geschikt voor iedere leeftijd. De snacks zijn luchtgedroogd, Made in Germany met een 100% duidelijke herkomst.

Kauwsnacks van AniPuro zijn "Anders dan anders"!

AniPuro hondensnacks merken informatie
AniPuro honden snacks natuurlijke snack voor je hond

AniPuro… kwaliteitsbelofte voor onze snacks

 • hoog eiwitgehalte 
 • laag vetpercentage 
 • geen conserveringsmiddelen 
 • geen kleurstoffen 
 • geen smaakstoffen 
 • graan- en glutenvrij 
 • zorgvuldige bereiding 
 • gecertificeerde kwaliteit 

AniPuro "Premium kauwsnacks" - de échte "Anders dan anders" kauwsnacks!

Alle AniPuro-kauwsnacks zijn handgemaakt en van puur vlees. We hechten veel waarde aan gecertificeerde kwaliteit: ons bedrijf is getest en gecertificeerd volgens de voedingsnorm "IFS".

Wij …

 • maken alle AniPuro kauwsnacks met de hand.
 • gebruiken geen conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen.
 • houden onze producten graan- en glutenvrij.
 • zijn gecertificeerd en voldoen aan IFS (International Featured Standards)
 • kopen onze grondstoffen bij leveranciers die wij kennen en dus niet 'zomaar ergens'.
 • maken goede hondensnacks.

Wij kopen onze grondstoffen niet "overal", wij kennen onze leveranciers en werken al meer dan 10 jaar met hen samen en zijn voortdurend in gesprek met hen. Het jaarlijkse certificeringsproces garandeert ook de constant hoge vleeskwaliteit van onze producten.

Kauwsnacks van AniPuro zijn "Anders dan anders"!

AniPuro kwaliteit honden snacks
AniPuro honden snacks natuurlijke snack voor je hond
>