De snacks van Ani Puro

Deze snacks zijn 5 mm x 5 mm, dus super handig als trainers voor elke hond. Maar zeker voor  puppies,  jachthonden of als snack voor kleine honden. Ook bijzonder geschikt voor honden met een allergie: het zijn namelijk hypoallergene snacks die bestaan uit ingrediënten van één dierlijke eiwitbron.

Aanbieding!
5.95
Aanbieding!
5.95
Aanbieding!
Aanbieding!
5.95

100% vleessnacks van AniPuro - puur vlees

Vanaf dat jouw hond een puppy is tot aan haar pensioen, wil je haar het beste geven. De snacks van AniPuro zijn gemaakt van vlees. Puro vlees dus! De snacks zijn  lucht gedroogd, zodat alle gezonde voedingsstoffen bewaard blijven en aan jouw hond ten goede komen. Ze zitten vol eiwitten, gezonde vetzuren en mineralen. En de snacks zijn licht verteerbaar. Je kan ze dus ook geven tijdens intensieve trainingen voor een energie boost. Er zitten 0% vulmiddelen, kunstmatige toevoegingen of smaakmakers in. Kortom, puur vlees van de beste kwaliteit.

100% traceerbaar naar de boeren

Alle ingrediënten worden transparant op het etiket vermeld en komen van gecertificeerde en bekende leveranciers. En we gaan nog een stap verder: onze AniPuro Premium  snacks zijn 100% traceerbaar vanaf de boer uit onze eigen regio. Het maakt niet uit voor welke trainers van AniPuro je kiest (kalkoen, eend of rund); alle leveranciers zijn persoonlijk bekend. En alleen de besten komen in aanmerking om aan AniPuro te leveren.

AniPuro voor puppies

Onze AniPuro trainers zijn geschikt voor honden van alle leeftijden. Ze zijn ook bijzonder geschikt voor puppies. Puppies hebben tere maagjes en kunnen nog niet veel verdragen. Maar omdat onze trainers gemaakt zijn van puur vlees, zijn ze voor puppies licht verteerbaar en niet belastend voor hun darmen. En door het kleine formaat van de trainers kunnen puppies de trainers goed eten.

AniPuro voor volwassen honden

Onze AniPuro trainers zijn ook geweldig gezonde snacks voor volwassen honden door het hoge eiwitgehalte (50%). Omdat vlees licht verteerbaar is voor honden, zijn ze bijzonder geschikt om tijdens de trainingen te worden gegeven. Niet alleen lekker en gezond, maar ze even ook direct energie.

AniPuro voor senior honden

Er is een misverstand ontstaan dat een senior hond minder behoefte zou hebben aan eiwitten. Niet dus! Het is belangrijk dat jouw senior hond haar spierkracht behoudt en hiervoor heeft zij proteïne nodig. Geef jouw senior hond dus de pure vleessnacks van AniPuro.

AniPuro voor allergische honden

Onze AniPuro snacks zijn gebaseerd op het één dierlijk eiwit beginsel: elke trainer bevat maar één dierlijk eiwit. Als jouw hond een bepaalde voedselallergie heeft, dan is zij allergisch voor bepaalde eiwitten. Kies dan onze AniPuro trainers, die puur gemaakt zijn van één dierlijk eiwit. We hebben trainers in de smaken kalkoen, eend en rund.

AniPuro- Puur in alle opzichten

Door de waardevolle grondstoffen en de beste ingrediënten zijn onze producten ideaal voor je hond, de perfecte kauwsnack voor ieder ras én geschikt voor alle leeftijden. De snacks zijn luchtgedroogd, Made in Germany met een 100% duidelijke herkomst.

AniPuro hondensnacks merken informatie
AniPuro honden snacks natuurlijke snack voor je hond

AniPuro… kwaliteitsbelofte voor onze snacks

 • hoog eiwitgehalte
 • laag vetpercentage
 • licht verteerbaar
 • gezonde voedingsstoffen
 • geen kunstmatige toevoegingen
 • graan- en glutenvrij
 • luchtgedroogd
 • gecertificeerde kwaliteit

AniPuro Premium kauwsnacks - eerlijke kwaliteit

Wist je dat alle AniPuro Premium snacks handgemaakt zijn? Ze bevatten puur vlees en zijn lucht gedroogd.  We hechten veel waarde aan gecertificeerde kwaliteit: het bedrijf van AniPuro  is getest en gecertificeerd volgens de International Food Standard, een Duitse (hoge) standaard op het gebied van voedselkwaliteit.

AniPuro snacks

 • worden met de hand gemaakt.
 • er worden geen conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen gebruikt.
 • zijn volledig graan- en glutenvrij.
 • zijn gecertificeerd en voldoen aan IFS (International Food Standards)
 • worden gemaakt van vlees die gekocht worden bij  bekende en gecertificeerde leveranciers
 • komen van dichtbij

AniPuro koopt haar vlees niet overal, of op een internationale vleesmarkt voor de goedkoopste prijzen. AniPuro werkt samen met vaste leveranciers uit de regio - vaak al meer dan 10 jaar - en kent de herkomst van het vlees dat zij verwerkt. Het jaarlijkse certificeringsproces garandeert ook de constant hoge vleeskwaliteit van onze producten.

Kauwsnacks van AniPuro zijn van een eerlijke kwaliteit; puur in alle opzichten.

AniPuro kwaliteit honden snacks
AniPuro honden snacks natuurlijke snack voor je hond