Fatboy

Dit Nederlands merk is bekend van de iconische zitzak. Het is een vriendelijk label, producten met een glimlach. En goede kwaliteit, comfortabel èn een lust voor het oog. En dat geldt zeker ook voor het hondenkussen van Fatboy. Deze Doggielounges van Fatboy nodigen jouw hond gewoon uit om er op te gaan liggen. Een rustmoment na een heerlijke wandeling. Het design en de vrolijke kleuren van het Fatboy hondenkussen doen iets met je kamer. Niet alleen honden worden blij van de hondenkussens van Fatboy!

Aanbieding!
Uitverkocht
129.00 117.95
Aanbieding!
Uitverkocht
99.00 Vanaf: 85.00

Het Fatboy hondenkussen is er voor iedere hond

Of je nu een Chihuahua, Schnautzer of Rottweiler hebt, de Fatboy Doggielounge is er voor elke hond, groot of klein of daar tussen in. Als we kijken naar wat gezond eten is voor de hond, sluiten we nog steeds aan bij wat goed was voor de voorouder van de hond – de grijze wolf – maar honden als wolven buiten laten slapen doen we al lang niet meer. En als jouw hond toch lekker binnen ligt met een eigen plekje, waarom dan niet super comfortabel, in stijl, met haar eigen hondenkussen van Fatboy? Dat is niet alleen voor je hond plezierig, maar ook voor jou.

De Fatboy Doggielounge is verkrijgbaar in 3 typen: Nylon, Stonewashed katoen en Velvet fluweel.

Fatboy Doggielounge Nylon

Dogline Fatboy Hondenkussen Doggylounge Nylon banner hond buiten op kussen

Dit kussen van Fatboy voor de hond in Nylon is in twee maten: Klein en groot oftewel Small en Large.  Is er geen fatboy hondenkussen Medium? Nee 🙂 maar een Fatboy Doggielounge Large zal voor een middelgrote hond aanvoelen als een Fatboy Doggielounge XL. Heerlijk veel ruimte voor jezelf om er ook bij te gaan liggen.  Er zijn 4 vrolijke kleuren. De Doggielounge Nylon is vuil- en waterafstotend. Als je hondenkussen toch vies is geworden, maak je het heel makkelijk schoon met wat warm water en zeep.

Maten van de Fatboy Doggielounge Nylon

  • Small: 60 x 80 x 15 cm.
  • Large: 120 x 80 x 15 cm.

Fatboy Doggielounge Stonewashed

Dogline Fatboy Hondenkussen Doggylounge Stonewashed banner hond op kussen

Dit populaire hondenkussen van Fatboy is er ook in twee maten (small en large en niet in medium). Maar hier zijn er meer kleuren beschikbaar. Dit kussen is geliefd door comfortabel maar robuuste materiaal.  Maar dit heerlijke Fatboy hondenkussen is verkrijgbaar in zes vrolijke kleuren. Er is er altijd wel een kleur die mooi in jouw huis past. Ook Doggielounge Stonewashed is water- en vuilafstotend. Als het hondenkussen toch vies is geworden, kan je het schoonmaken met wat warm water en zeep. Maar je kan de buitenhoes ook wassen in de wasmachine.

Maten van de Fatboy Doggielounge Stonewashed

  • Small: 60 x 80 x 15 cm.
  • Large: 120 x 80 x 15 cm.

Fatboy Doggielounge Velvet

Dogline Fatboy Doggylounge Velvet Deep Blush met model banner

En dan is daar dit ultrazachte, prachtige hondenkussen van Fatboy. Het voelt als fluweel en het is een aanwinst voor je huis. Dit luxe, ronde hondenkussen van Fatboy is een plek waar jouw hond zich heerlijk ontspant. Haar eigen plekje in jouw huis waar ze zich terug kan trekken en relaxen. Dit ronde kussen is maar in één maat verkrijgbaar. Elke hond zal er op passen. De Doggielounge velvet is verkrijgbaar in 6 stijlvolle kleuren. Je maakt dit kussen schoon met een natte doek. Als het kussen heel vuil is geworden kan je de buitenhoes er af halen en met de hand wassen.

De maat van de Fatboy Doggielounge Velvet:

  • Ø100 x 15 cm
Fatboy merk dogline

Kleuren Doggielounge Nylon

DONKERGRIJS

ROOD

BLAUW

ZWART

Fatboy merk dogline

Kleuren Doggielounge Stonewashed

ZWART

ZAND

TAUPE

ROOD

GRIJS

BLAUW

Fatboy merk dogline

Kleuren Doggielounge Velvet

PETROL

TAUPE

DEEP BLUSH

EMERALD GREEN

DARK BLUE

CALCITE BLUE