Go Native

De producten van Go Native zijn paleo: gebaseerd op het oerdieet van de hond. Droogvoer is de basis van het uitgebalanceerde dieet van jouw hond. Het droogvoer moet alle voedingsstoffen bevatten die jouw hond elke dag nodig heeft. Droogvoer moet een optimale verhouding hebben van vitamines, eiwitten en mineralen. Het is immers de basis van een goede gezondheid van jouw hond. Al het voer van Go Native is graanvrij en gebaseerd op het oorspronkelijke dieet. Er zijn vier variaties voor volwassen en senior honden: van eend en kip tot (biologische) zalm en haring. Voor puppy's heeft Go Native het overheerlijk en super gezonde zalm met spinazie en gember. Voor het onderhoud van het gebit van jouw hond hebben we gezonde dental sticks, enkel gemaakt van groenten en fruit.,  

Aanbieding!
Vanaf: 34.25 Vanaf: 26.78
Aanbieding!
Uitverkocht
Vanaf: 34.25 Vanaf: 29.95
Uitverkocht
Vanaf: 31.75
Aanbieding!
Uitverkocht
26.46

GO NATIVE - 100% IERS

LOKALE IERSE INGREDIËNTEN - GRAANVRIJ - ZONDER KUNSTMATIGE TOEVOEGINGEN

Het verhaal van Red Mill's- de producent van Go Native

Red Mill's is de Ierse producent van Go Native, afkomstig van het prachtige boerenland van Kilkenny in het Zuid Oosten van Ierland. De familie Connolly produceert al sinds 1908 gezonde voeding voor dieren. Het verhaal van de familie Connolly begon in 1866 toen Michael Connolly terugkeerde uit New York naar Ierland met de droom om zijn eigen bedrijf te beginnen.  In New York had hij een succesvole carrière gehad als paardenverzorger van een bekende Franse trainer die op Long Island gevstigd was. Michael zag potentieel in de molen die in 1758 aan de oever van de Barrow rivier was gebouwd door de Engelsman John Handy. In 1908 kocht hij die molen en noemde zijn bedrijf William Connolly & Sons Ltd. Inmiddels was zijn jongste zoon William namelijk geboren. Toen william eenmaal zelf aan het roer van dit bedrijf stond waren er vier vergelijkbare molens in dezelfde omgeving, die allemaal producten maakte voor de plaatselijke boerengemeenschap. William wilde met zijn molen opvallen en besloot hem rood te verven, waarmee hij een uniek merk creëerde: Red Mills. Het familiebedrijf groeide en bloeide terwijl de liefde voor dieren door Michael aan alle jongere generaties werd doorgegeven. Het maken van voeding voor huisdieren begon midden in de tachtiger jaren met Bill Connolly en zijn twee honden: Ceasar, een Duitse Staander en Pharaoh, een Springer Spaniel. Bill onderzocht de voeding die toentertijd in Ierland verkrijgbaar was. Hij vond dat de voeding voor honden vol zat met 'vulmiddelen'. Hij wilde dat zijn honden voeding kregen die gebaseerd was op het natuurlijke dieet, vol met natuurlijke onbewerkte ingrediënten, afkomstig van de lokale boeren uit de regio. Het eind resultaat was een complete maaltijd die kwaliteitsvlees combineerde met gezonde groenten, vitamines, mineralen en oliën. Dit allemaal in een brokje die makkelijk te verteren was en Caesar en Pharaoh hilpen om zich te ontwikkelen tot gezonde, sterke honden met glimmende, zijdeachtige vachten waar deze rassen om bekend staan. Beide honden wonnen veel prijzen en worden nog steeds herdacht en zijn nog steeds geliefd bij de Connolly familie.

De basis van Red Mill's

Als je niet van dieren houdt ga je niet bij Red Mill's werken. De filosofie van het bedrijf is om eerlijke, gezonde voeding te produceren voor honden in elke levensfase. Red Mill's prioriteit is het produceren van complete en uitgebalanceerde hondenbrokken.  De toegewijde dierenartsen en voedingsdeskundigen zijn het hart van het bedrijf. Zij hebben recepten gemaakt die uitgaan van een hoog vleesgehalte, met vlees van één dierlijke eiwitbron. Al het hondenvoer is volledig graanvrij en er worden geen vulmiddelen toegevoegd. Alle ingrediënten zijn volledig transparant en traceerbaar. All of our ingredients are fully transparent and traceable, lokaal en duurzaam geproduceerd als dat maar even kan van boeren die Red Mill's kent en vertrouwt. De familie Connolly staat nog steeds persoonlijk garant voor de kwaliteit van Red Mill's.

Een familiebedrijf

De familie Connolly en het inmiddels uitgebreide team zijn toegewijd aan het produceren van superieur voer voor honden (en katten). Het team is trots op het familiebedrijf. De liefde voor dieren is door de familie Connolly niet alleen aan hun volgende generaties doorgegeven maar aan iederen die bij Red Mill's werkt. Veel werknemers hebben zelf huisdieren en dat levert weer inspiratie om blijvende kwaliteit te leveren.
Droogvoer is de basis van het uitgebalanceerde dieet van jouw hond. Het droogvoer moet alle voedingsstoffen bevatten die jouw hond elke dag nodig heeft. Zij zijn van de kwaliteit afhankelijk voor hun voedingswaarden. Droogvoer moet een optimale verhouding hebben van vitamines, eiwitten en mineralen. Het is de basis van een goede gezondheid van jouw hond. Al het voer van Go Native is graanvrij en gebaseerd op het oorspronkelijke dieet. Dat noemen we paleo: gebaseerd op de oervoeding. Er zijn vier variaties voor volwassen en senior honden: van eend en kip tot (biologische) zalm en haring. Voor puppy's heeft Go Native het overheerlijk en super gezonde zalm met spinazie en gember. Kies de meest geschikte variatie voor jouw beste vriend. Met Go Native eef je hem of haar alles wat hij/zij elke dag nodig heeft om in optimale gezondheid te blijven.

Het droogvoer van Go Native

Aanbieding!
Uitverkocht
Vanaf: 34.25 Vanaf: 29.95
Uitverkocht
Vanaf: 31.75
Aanbieding!
Vanaf: 34.25 Vanaf: 26.78