Hubertus Gold

Een goede gezondheid van uw hond begint bij een goede voeding. De voeding van Hubertus Gold bevat alle voedingsstoffen die uw hond dagelijks nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Hubertus Gold heeft droogvoer, natvoer, snacks en accessoires in hun assortiment.

Stoel en kofferbak bescherming hond

Hubertus Gold kofferbak ligbed

129.95
44.95
Uitverkocht

Reisaccessoires

Hubertus Gold Voermand

18.50
Uitverkocht

Hondentraining

Hubertus Gold Dummy

Vanaf: 12.50

DE GESCHIEDENIS VAN HUBERTUS GOLD

Het merk Hubertus Gold werd 10 jaar gelesen ontwikkeld in Noord Duitsland door jagers. De gedachten was een premium voer voor jachthonden te ontwikkelen. Vandaar ook de naam Hubertus Gold, omdat St. Hubertus de beschermheilige is van de jacht. Jachthonden zijn zeer actief en er worden tijdens het jachtseizoen grote prestaties van hen verlangd. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor jachthonden die daadwerkelijk jagen, maar ook die honden waar jachttrainingen mee worden gedaan. Zij hebben dan ook voer nodig bestaande uit hoogwaarde voedingsstoffen, zodat hun lichamen goed kunnen herstellen van de inspanningen. Daarnaast verbruiken zij veel energie, die moet worden aangevuld. De Duitse jagers waren niet tevreden met de ingrediënten in bestaande merken en ontwikkelde daarom zelf hun eigen merk.

Ontwikkeling tot merk

Al gauw ontstond er een vraag naar dit premium merk buiten de jachthondenwereld en de jagers besloten het op de markt te brengen. Zo is Hubertus Gold ontstaan, oorspronkelijk alleen in Duitsland te koop. Sinds ongeveer 5 jaar is Hubertus Gold ook in Nederland te koop.

Snelle groeispurten en een overbelasting van de botten moeten worden tegengegaan door een individueel voedingsconcept.

Verfijnde recepten met verse ingrediënten zorgen voor alle nodige vitamines en mineralen.

Door de kwalitatief goede en hoogwaardige ingrediënten en de manier van bereiding, is het jachthondvoer bijzonder goed verteerbaar.

De gezonde en uitgebalanceerde samenstelling van het hondenvoer kan huidproblemen voorkomen.

De toegevoegde oliën levert brandstof voor uw jachthond en zorgt voor eengezonde en glanzende vacht.

Het hondenvoer is speciaal ontworpen voor het verhoogde energieverbruik van jachthonden en bevordert de prestaties en het herstel.

HET DROOGVOER VAN HUBERTUS GOLD

Hubertus Gold heeft 4 soorten droogvoer. Alle vier soorten droogvoer zijn premium hondenbrokken, oplopend tot 32% vlees. Het gaat om Hubertus Gold Premium Adult, Hubertus Gold Premium Junior, Hubertus Gold Jacht Performance en Hubertus Gold Sensitive.

HUBERTUS GOLD PREMIUM JUNIOR

Dogline Hubertus Gold Junior 14kg Premium

Hebt u een puppy? Dan wordt aangeraden om aan uw pup de hondenbrokken van Hubertus Gold Junior te geven. De samenstelling van Junior hondenvoer is net wat anders dan het voer voor volwassen honden. Een pup is in de groei en daarvoor heeft hij andere voedingsstoffen nodig of in een andere verhouding. Voor zowel volwassen honden als pups is het belangrijk dat ze eiwitrijk voer eten met daaraan toegevoegde extra mineralen zoals calcium en fosfor voor sterke botten en tanden. De junior heeft daarnaast behoefte aan extra ijzer, foliumzuur (voor de groei van het lichaam), zink en koper (voor de opbouw en groei van bindweefsel en bescherming van het afweersysteem). De pup heeft daarnaast extra behoefte aan vitamines, zoals A, D3, E, B1, niacine en biotine. Het voer van pups moet licht verteerbaar zijn met extra vezels in verband met hun (nog) tere maagjes.  Natuurlijk moeten de brokken ook lekker zijn.

Puppy's hebben een grote energie behoefte

Puppy’s moeten vanaf ongeveer 4 weken worden bijgevoerd. Vanaf dat moment geeft moedermelk niet voldoende energie om te voorzien in de behoefte van de pup. Een jonge pup heeft een enorme energiebehoefte, bijna 2 keer zo groot als een volwassen hond. De pup groeit en groeit en dat kost veel energie. Daarbij is de wereld één grote speeltuin die besnuffeld en onderzocht moet worden. Elke voorwerp dat de pup tegenkomt is een interessant speeltje waarmee gedold moet worden. Dat kost bergen energie.

Hoe vaak moeten puppies eten?

Een jonge pup dient het liefst in kleine porties gevoerd te worden, verspreid over de dag, in 3 of 4 (gelijke) porties. Aangeraden wordt om de hond gedurende 10 maanden speciaal puppy voer te geven. Daarna mag worden overgestapt op brokken voor volwassen honden.

Welke voedingsstoffen heeft een puppy nodig?

Hoogwaardige eiwitten

Het hoofdingrediënt van de brokken van Hubertus Gold Junior is kip. Er zit maar liefst 32% kip in de brokken. Het ruwe eiwit percentage van de Hubertus Gold Junior hondenbrokken is 25%. Deze eiwitten – verkregen uit kip en mosselvlees – zijn hoogwaardig. Dat wil zeggen dat deze eiwitten alle 10 aminozuren bevat die de pup niet zelf kan aanmaken, maar wel essentieel zijn voor zijn gezondheid.

Vetzuren

Puppy’s hebben een verhoogde energiebehoefte. Vetten leveren bergen energie. In Hubertus Gold brokken Junior zit een ruw vet percentage van 12,5%. Als u uw pup dagelijks de voorgeschreven hoeveelheid geeft, zal hij goed groeien en voldoende energie hebben om de wereld te ontdekken en te spelen.

Mineralen

Ook aan Hubertus Gold Junior zijn mineralen toegevoegd, maar net wat andere (of in andere hoeveelheid) dan voor een volwassen hond.

Calcium

De hondenbrokken bevatten 1,2% calcium: voor sterke botten en een sterk gebit. Ook is dit mineraal nodig voor het goed functioneren van de spieren, de celgroei en de hormoonstofwisseling.

Fosfor

Ook is extra fosfor toegevoegd. Samen met calcium zorgt dit voor sterke botten en tanden. Fosfor heeft invloed op de energiestofwisseling in het lichaam.

Overige mineralen

De hondenbrokken van Hubertus Gold Junior bevatten verder onder meer ijzer, zink, mangaan, koper en seleen. Allemaal essentiële mineralen die de pup nodig heeft voor een goede gezondheid.

Vitamines

Aan de Junior brokken zijn extra vitamines toegevoegd, omdat de pup wel wat ondersteuning kan gebruiken bij zijn snelle groei. Het gaat om de vitamines A, D3, E, B1, B2, B6 en B12, biotine (B8), niacine (B3) en foliumzuur (B11).

Hoeveel voer heeft een puppy nodig?

Een jonge pup heeft relatief gezien meer voer nodig dan een oudere pup. De pup groeit namelijk in het begin het hardst. Naarmate hij ouder wordt (na 6 maanden), gaat hij steeds minder hard groeien. Het wordt aangeraden om uw pup minimaal 10 maanden junior brokken te geven. Daarna mag worden overgestapt. Hieronder vindt u de aanbevolen hoeveelheden.

Krijgt uw pup voldoende te eten?

De aangegeven hoeveelheden zijn gebaseerd op een gemiddelde pup. Heeft u een overactieve pup (hebt u bijvoorbeeld twee pups die met elkaar spelen) of juist een hele relaxte? Dan dient u de hoeveelheid iets naar boven of juist naar beneden bij te stellen. Houd altijd het lichaamsgewicht en de groei in de gaten, dan weet u of de pup voldoende krijgt. Hebt u een blije pup in huis die goed groeit met een glanzende vacht en een stevige ontlasting? Dan gaat het prima en krijgt hij de juiste hoeveelheden.

Water

De pup dient altijd te beschikken over vers drinkwater voor, tijdens en na het eten. Als uw pup nog heel jong is (met kleine tandjes) kunt u de brokken een beetje laten weken, om ze wat zachter te maken. Dat geldt ook als de pup tanden aan het wisselen is. Zijn tandvlees is dan wat gevoelig en eten kan dan lastig zijn. U kunt in dat geval de brokjes een paar minuten laten weken. Ze worden dan zacht en zijn makkelijker te kauwen. Dit hoeft maar tijdelijk: uw puppy vindt de brokken lekkerder als ze krokant zijn!

De hondenbrokken van Hubertus Gold Junior

De brokken van Hubertus Gold Junior zijn zo samengesteld dat zij alle noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden bevatten om gezond op te groeien met een goed afweersysteem. Met deze gezonde hondenbrokken legt u de basis voor een lang en gezond leven.

HUBERTUS GOLD PREMIUM ADULT

dogline-onze-merken-hubertus-gold

Een hond is met ongeveer 10 maanden volwassen. Honden van kleinere rassen kunnen op zich langer dan 10 maanden op de puppy voeding blijven. Honden van hele grote rassen mogen eerder dan 10 maanden overstappen op volwassen hondenbrokken. Bij een hond van een gemiddeld groot ras ligt het overstap moment bij 10 maanden.

De ingrediënten van Adult Premium

Hubertus Gold Adult Premium bevat de volgende ingrediënten: vlees van gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, rijst, gevogeltevet, bietenvezels en mineralen. In Europa zijn producenten verplicht het belangrijkste ingrediënt als eerste vermelden. Het belangrijkste ingrediënt in Hubertus Goldis vlees en wel vlees van gevogelte.

Vlees

Men noemt hondenvoer een ‘premium’ merk als het uit tenminste 25% vlees bestaat. Hondenbrokken die onder dit percentage zitten kunnen deze stempel niet dragen. Die merken zullen natuurlijk iets goedkoper zijn, omdat vlees nu eenmaal een duur ingrediënt is. In Hubertus Gold Premium Adult zit 30% vlees.  Dit vlees is afkomstig van gevogelte en niet van varkens of runderen. Dit leidt tot minder allergieën.

Vlees van gevogelte (minimaal 30% waarvan minstens 5% eend)

Eiwitten komen voor in spieren, organen, weefsel en haar en dienen dagelijks te worden aangevuld. Vlees (en met name gevogelte, zoals kip en kalkoen) is een belangrijke bron van hoogwaardige eiwitten. We spreken van ‘hoogwaardige’ eiwitten als de eiwitten de 10 essentiële aminozuren bevat die het (honden) lichaam niet zelf kan aanmaken. Hoe actiever uw hond, hoe meer eiwitten hij/zij nodig heeft om te herstellen.

Ruwe eiwitten

Producenten van hondenvoer die op de Europese markt te koop is, zijn verplicht om het percentage ruwe eiwit die in het voer zit op de verpakking te vermelden. In Hubertus Gold Adult Premium zit een ruwe eiwitpercentage van 25%. Om te berekenen hoeveel eiwitten uw hond binnenkrijgt via het voer, kunt u de hoeveelheid die u geeft vermenigvuldigen met dit percentage. Als u uw hond 300 gram Hubertus Gold Adult Premium hondenbrokken per dag geeft, dan krijgt hij/zij 75 gram per dag binnen. In Hubertus Gold Jacht Performance, zit maar liefst 30% ruwe eiwit, omdat jachthonden tijdens het jachtseizoen heel actief zijn, waardoor zij meer eiwitten nodig hebben.

Gevogeltevet

Vetten zijn een belangrijke bron van energie en smaken bovendien erg lekker. Vetten leveren de vetzuren die belangrijke (vetoplosbare) vitamines door het lichaam van de hond van A naar B brengen, zodat de vitamines hun werk kunnen doen. Vetzuren zijn dus nodig om de hond gezond te houden en zorgen voor een mooie huid en glanzende vacht. Belangrijke vetzuren zijn omega-3 vetzuren (goed voor het zicht en de hersenen) en omega-6 (goed voor hart en vaten) vetzuren. Het is ook nog eens belangrijk dat deze twee omega vetzuren in de juiste balans zijn. Hubertus Gold Adult Premium bevat een ruw vetpercentage van 14%.

Mais en rijst

Mais en rijst leveren koolhydraten die eveneens een belangrijke bron van energie zijn. Strikt genomen zouden honden kunnen leven op een dieet van dierlijke eiwitten en vetten, maar dat heeft natuurlijk een hoog prijskaartje en daar zitten ook nadelen aan. In de eerste plaats zou een hond dan teveel eiwitten binnenkrijgen, hetgeen een te hoge belasting zou vormen voor zijn/haar nieren. Ten tweede zorgen de vezels die in granen zitten, dat de spijsvertering van de hond goed werkt. Aangeraden wordt om geen glutenhoudende granen (zoals tarwe) aan uw hond te geven, omdat honden deze glutenhoudende granen niet goed kunnen verteren. Hubertus Gold bevat alleen glutenvrije granen, zoals rijst en mais. Deze glutenvrije granen leveren belangrijke voedingsstoffen, maar zijn niet belastend voor de hond en zijn licht verteerbaar.

Bietenvezels

Voedingsvezels hebben meerdere functies in het spijsverteringskanaal. Vezels zijn in staat vocht op te nemen, zodat de ontlasting zacht en soepel wordt waardoor het makkelijk het darmkanaal kan passeren. Bovendien zorgen vezels voor een toename van het volume in de darmen, waardoor de darmen ‘goed gevuld’ zijn. Dit zorgt voor een grondige reiniging van afvalstoffen. Afvalstoffen hopen zich namelijk op tegen de darmwanden en in de darmplooien. Doordat de darmen goed gevuld zijn, nemen zij de restanten van afvalstoffen die zich tegen de darmwanden en in de plooien bevinden mee naar buiten. Dit is belangrijk, omdat achterblijvende restjes op een gegeven moment gaan rotten en gisten. Honden gaan hierdoor winden of stinken uit hun mond. Bietenvezels hebben dus een positief effect op de darmen en de ontlasting van de hond. Vandaar dat deze zijn toegevoegd aan Hubertus Gold Adult Premium.  Als u uw hond (alleen) Hubertus Gold Adult Premium hondenbrokken geeft, zal uw hond weinig winden laten!

Mineralen

Mineralen zijn essentieel voor de goede gezondheid van uw hond. Aan Adult Premium zijn belangrijke mineralen toegevoegd. Zo is zink toegevoegd: nodig in verband met de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het afweer-/immuunsysteem. In Adult Premium zit een kleine hoeveelheid mangaan toegevoegd: betrokken zijn bij de energiestofwisseling. Het mineraal koper is betrokken bij de vorming van bindweefsel en botten en een goede werking van het afweersysteem. Daarnaast zijn andere mineralen toegevoegd, die belangrijk zijn om de hond in goede gezondheid te houden. Op de verpakking van hondenvoer staan mineralen vermeld als ‘ruwe as’. Hubertus Gold Adult Premium bevat 7% ruwe as, hetgeen de hoeveelheid mineralen is, die uw hond nodig heeft.

Vitamines

Hubertus Gold Premium Adult zit boordevol vitamines afkomstig van de hierboven genoemde ingrediënten. In Hubertus Gold zit bijvoorbeeld vitamine A (goed voor de ogen, weefsel, huid en het immuunsysteem), vitamine B1 (goed voor zenuwstelsel), B2 (goed voor de stofwisseling), B6 (goed voor de weerstand en spijsvertering), B12 (aanmaak rode bloedcellen), D3 (sterke botten en tanden) en E (bescherming tegen vrij radicalen). Ook de vitamines B3 (niacine), B5 (pantotheenzuur) en B8 (biotine) zijn toegevoegd, nodig in verband met de energievoorziening, de aanmaak van vetzuren en de opbouw van eiwitten en weefsel.

Water

Naast de voedingsstoffen die in Adult Premium zitten, dient uw hond altijd vers drinkwater ter beschikking te hebben, voor, tijdens en na het eten. Dit is niet alleen omdat uw hond dorst krijgt van eten (en inspanning), maar omdat de wateroplosbare vitamines dan beter hun werk kunnen doen.

De hondenbrokken van Hubertus Gold Adult Premium

Hubertus Gold Adult bevat alle voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid om uw volwassen hond in optimale gezondheid te houden. In geval van bijzondere omstandigheden, kunt u kiezen voor het andere voer van Hubertus Gold. Is uw hond zeer actief (doet mee aan hondentrainingen, of loopt shows, of is drachtig): geef dan Hubertus Gold Jacht Performance. Is uw hond een senior of heeft hij/zij last van allergieën? Dan is Sensitive zeer geschikt.

HUBERTUS GOLD SENSITIVE

hondenbrokken van hubertus gold te koop bij new.dogline.piepel.nl

Voor welke honden is Sensitive geschikt?

Voor welke honden is Hubertus Gold Sensitive geschikt?Dat is allereerst voor de senior hond. Verder is Hubertus Gold Sensitive geschikt voor honden met een allergie voor granen of voor vlees afkomstig van gevogelte, runderen of varkens. Deze hondenbrokken zijn volledig graanvrij. De hoogwaardige eiwitten zijn afkomstig uit lamsvlees.

Wanneer is een hond senior?

Men noemt een hond een ‘senior hond’ als hij/zij 75 tot 80% van de verwachte levensduur er op heeft zitten. Honden van grotere rassen worden dan ook eerder senior, dan honden van kleine rassen, omdat grote rassen nu eenmaal korter leven. In het algemeen spreekt men van een ‘ senior hond’ vanaf 8 jaar, maar bij grote rassen kan een hond van 6 al een senior zijn. Wij raden u aan niet alleen naar de leeftijd te kijken, maar ook naar de algemene gezondheid van uw hond en de mate van activiteit.

Waarom senior hondenvoeding?

Zoals in de blog ‘Hoe kies ik het beste hondenvoer voor mijn hond?’ wordt uitgelegd is het belangrijk dat het hondenvoer alle voedingsstoffen bevat om uw hond in goede gezondheid te houden en ook nog eens in de juiste hoeveelheid. Daarnaast is het belangrijk dat hondenvoer bepaalde stoffen niet bevat, zoals kunstmatige toevoegingen die zijn/haar organen belasten. Voor oudere honden gelden iets andere eisen dan voor jong volwassen honden.

Overgewicht bij een senior hond

Een oudere hond beweegt over het algemeen minder dan een puppy of een jong volwassen honden. Hij/zij slaapt langer en ligt meer. De senior hond verbrandt hierdoor minder calorieën. Daarnaast heeft de oudere hond een lagere verbranding dan een jong volwassen hond: zijn/haar metabolisme werkt trager. De senior hond heeft dan ook de neiging dikker te worden. De belangrijkste (vervoegde) doodsoorzaak van een oudere hond is overgewicht. Het is dus zaak het gewicht van de senior hond goed in de gaten te houden en de voeding hierop aan te passen.

De ingrediënten van Hubertus Gold Sensitive

Hubertus Gold Sensitive is uitermate geschikt voor de oudere hond. Het belangrijkste ingrediënt is lamsvlees, welk vlees hoogwaardige eiwitten bevat. Hubertus Gold Sensitive bevat minder vet, meer calcium, ijzer en (veel) meer vitamines en mineralen. Hubertus Gold Sensitive bevat meer foliumzuur, biotine, niacine, maar minder cholinchloride. Ook zijn de mineralen magnesium en tauruine toegevoegd. Hubertus Gold Sensitive bevat meer vitamine A, D3, E, B2 en B6. Het bevat geen enkele kunstmatige toevoeging, zodat de organen van uw senior hond niet belast worden. Hubertus Gold Sensitive is bovendien volledig graanvrij, terwijl het wel boordenvol vezels zit, voor een optimaal werkende darmfunctie. Hubertus Gold Sensitive is zo samengesteld, dat de senior alle hoogwaardige voedingsstoffen binnenkrijgt die hij/zij nodig heeft om gezond oud te worden!

Minder vet

Het is belangrijk om het gewicht van uw senior hond vanaf 6 tot 9 jaar goed in de gaten te houden, omdat overgewicht dient te worden voorkomen.  Als een senior hond eenmaal te dik is, is het heel lastig om het gewicht weer op peil te krijgen. Grijp dus in voordat het zover komt. Een senior hondenvoeding bevat een lager vetgehalte dan normale adult hondenbrokken. Minder vet betekent minder calorieën.

Minder eiwit

Naarmate een hond ouder wordt, heeft hij/zij minder eiwitten nodig. De senior hond beweegt nu eenmaal minder en zijn/haar metabolisme is trager. Een teveel aan eiwitten kan tot leverproblemen leiden, omdat het overtollige eiwit wordt afgebroken in de lever.

Meer vitamines en mineralen

Een oudere hond heeft meer vitamines en mineralen nodig dan een jong volwassen hond. Het is dus belangrijk dat het hondenvoer voor deze senior wordt aangepast aan deze verhoogde behoefte. Hubertus Gold Sensitive bevat meer vitamines en mineralen dan de voeding voor een jong volwassen hond.

Magnesium

Oudere honden worden wat strammer. Spieren en botten worden stijver. Het is dus van belang dat de senior hond extra magnesium binnenkrijgt.

Meer vezels

Senior hondenvoer bevat meer vezels dan Adult Premium.  Vezels stimuleren de darmen waardoor obstipatieklachten worden voorkomen.

HUBERTUS GOLD JACHT PERFORMANCE

Dogline Hubertus Gold Jacht Performance

Jachthonden, sporthonden en andere actieve honden gebruiken soms wel 3 x meer energie dan ‘gewone’ huishonden. Voor deze jachthonden, of andere sportieve, actieve honden, is het (nog meer) van belang dat het voer voldoende energie geeft en dat het de juiste voedingsstoffen bevat. Bovendien dient het voedsel licht verteerbaar te zijn.  Voor deze honden is Hubertus Gold Jacht Performance bijzonder geschikt.

De ingrediënten van Hubertus Gold Jacht Performance

Deze jagers gaven hun honden tijdens het jachtseizoen het speciale Hubertus Gold Jacht Performance voer, omdat het bestond uit hoogwaardige eiwitten, vetten en veel meervoudige onverzadigde vetzuren die de prestatie van de jachthonden verbeterden en hen hielpen herstellen. Bij actieve honden is het belangrijk dat zij het juiste voedsel binnenkrijgen zodat zij hun goede  prestaties blijven behouden.

Welke voedingsstoffen hebben jachthonden, sporthonden of actieve honden extra nodig ten opzichte van ‘huishonden’?

Extra proteïne

Het is belangrijk dat het voer extra proteïne bevat. Proteïne, een ander woord voor eiwitten, draagt namelijk bij aan het herstel van het lichaam na inspanning. Een verhoogd eiwit gehalte is dan ook zeer aan te raden. Bovendien is het belangrijk dat uw jachthond hoogwaardige eiwitten binnen krijgt, liefst uit vlees en vis. Hubertus Gold Jacht Performance bevat maar liefst 30% eiwitten.

Extra vetten

Vetten zijn een belangrijke bron van energie. Omdat jachthonden en actieve honden veel energie gebruiken, is het belangrijk dat hun energie wordt aangevuld. Daarnaast leveren vetten de vetzuren die belangrijke vitamines door het lichaam van de jachthond vervoeren. Deze vetzuren zijn nodig om de jachthond gezond te houden en zorgen voor een mooie huid en glanzende vacht. Hubertus Gold Jacht Performance bevat 21% vetten.

Extra vitamines en mineralen

In Hubertus Gold Jacht Performance zit een verhoogd gehalte vitamine A, D3 en E. Daarnaast is extra niacine (vitamine B3) toegevoegd, belangrijk voor de energievoorziening. Ook is extra panthontheenzuur toegevoegd (vitamine B5), welke nodig is voor de energievoorziening van het lichaam en de opbouw van eiwitten en vetten. Ook is extra foliumzuur toegevoegd, nodig voor de groei en de werking van het lichaam en de aanmaak van rode en witte bloedcellen. In Hubertus Gold Jacht Performance zit verder een verhoogd gehalte biotine, ijzer en magnesium. Kortom: Hubertus Gold Jacht Performance is het ideale krachtvoer voor uw jachthond.

Goed verteerbaar

Een jachthond, sporthond of actieve hond dient bij zijn/haar werkzaamheden niet gehinderd te worden door buikpijn of darmproblemen. Zijn/haar eten dient dan ook goed en licht verteerbaar te zijn. Vlees van kip en/of vis is over het algemeen het makkelijkst verteerbaar voor honden. Vlees van rund of varken is over het algemeen minder goed verteerbaar voor honden. Daarnaast kunnen honden niet goed tegen gluten. De hondenbrokken van Hubertus Gold Jacht Performance zijn volledig glutenvrij. Aan deze brokken zijn geen kunstmatige conserveringsmiddelen en/of smaakmakers toegevoegd. Puur natuur dus.

Levert uw hond sportieve prestaties?

Hebt u een jachthond, traint u regelmatig met uw hond of rent of wandelt u lange afstanden met uw hond? Dan kan uw hond krachtvoer gebruiken. De hondenbrokken van Hubertus Gold Jacht Performance bevatten alle noodzakelijk voedingsstoffen in de juiste balans. Zijn/haar energievoorraad zal worden aangevuld en de proteïne, vetzuren, vitamines en mineralen zorgen voor een goed herstel van het lichaam en weefsel, sterke botten, opbouw van spieren een glanzende vacht en een mooie huid.