Orijen hondenvoer

Voed jouw hond zoals de natuur het bedoeld heeft met Orijen's ongeëvenaarde verse regionale hondenbrokken, met 85% vlees (of vis), waarvan 2/3e vers verwerkt. Is jouw hond een puppy ? Of een puppy van een groot ras?  Of is hij een senior hond? Voor elke hond is er een geschikte Orijen hondenbrok. Voor honden met een voedselallergie of - intolerantie zijn er Orijen 100% vleessnacks op basis van één eiwitbron.

Aanbieding!
Vanaf: 59.50
Vanaf: 26.95
Vanaf: 89.95
Aanbieding!
Vanaf: 74.95 Vanaf: 64.95
Vanaf: 62.95

ORIJEN 'S WERELDS MEEST BEKROONDE HONDENVOER

Dankzij de unieke Biologically Appropriate™ voeding, de speciaal uitgeruste keukens en verse lokale ingrediënten, staat Orijen bekend als innovatief en hebben zij een aantal prestigieuze industriële onderscheidingen ontvangen.

ORIJEN

TERUG NAAR HET BEGIN

DE BIOLOGICALLY APPROPRIATEVOEDING VAN ORIJEN KOMT VAN HET LATIJNSE WORD ‘ORIGIN’ – WAT BRON OF BEGIN BETEKENT.

ORIJEN IS ONTSTAAN AAN DE BEHOEFTE OM HET NATUURLIJKE DIEET VAN WOLVEN TE SPIEGELEN.

Biologically Appropriate™ Orijen vertegenwoordigt een nieuwe klasse hondenvoeding, ontworpen om honden te voeden op basis van hun evolutionaire adaptatie aan een gevarieerd dieet dat rijk is aan vers vlees en eiwitten.

ORIJEN STAAT VOOR WHOLEPREY, VERS OF RAUW VERWERKT, GEEN OUTSOURCING, WETEN WAAR DE INGREDIËNTEN VANDAAN KOMEN EN GEEN VLEES VERWERKEN VAN DIEREN DIE HEBBEN GELEDEN.

Orijen gebruikt alleen duurzaam vlees gebruikt - GEEN vlees uit de bio-industrie. Orijen werkt samen met lokale leveranciers die zij kennen en vertrouwen. Het vlees van deze leveranciers is altijd duurzaam en ethisch geproduceerd.

BEKROOND HONDENVOER EN SNACKS

In Orijen worden verse vrije-uitloop pluimvee, hele scharreleieren, van de boerderij afkomstig vlees en in het wild gevangen vis, die gekweekt of gevangen zijn in de eigen regio, verwerkt. Alle ingrediënten worden afgenomen van de vaste en vertrouwde boeren waar Orijen mee samenwerkt. De ingrediënten worden dagelijks aan hun keukens geleverd, en zitten zodoende boordevol goede eigenschappen.

De bekroonde Orijen-voedingsmiddelen en snacks, die wereldwijd door hondenliefhebbers vertrouwd worden, zorgen er gegarandeerd voor dat uw geliefde hond blij, gezond en sterk blijft!

'S WERELDS MEEST BEKROONDE HONDENVOER

Dankzij de unieke Biologically Appropriate™ voeding, de speciaal uitgeruste keukens en verse lokale ingrediënten, staat Orijen bekend als innovatief en hebben zij een aantal prestigieuze industriële onderscheidingen ontvangen.

Leer meer over de onderscheidingen die Orijen met trots heeft ontvangen.

ELK BROKJE IS BEREID IN CANADA

ORIJEN IS EEN CANADEES HONDENVOEDING MERK MET EEN GOEDE INTERNATIONALE REPUTATIE. HET VOER WORDT GEPRODUCEERD DOOR HET CANDESE FAMILIEBEDRIJF CHAMPION PETFOODS. CHAMPION PETFOODS IS OOK DE PRODUCENT VAN ACANA.

Uniek is dat Orijen zélf alle ingrediënten verwerkt. Alle brokjes van dit merk, waar ter wereld je ze ook koopt, komen uit hun eigen keukens in Morinville, een plaatsje in de Canadese provincie Alberta.

ORIJEN OF ACANA

Van dezelfde producent komt ook het hondenvoer van Acana. Het verschil tussen deze twee merken zit hem vooral in de hoeveelheid vlees. Zo bestaan de brokken van Orijen uit maar liefst 85 tot 90 procent vlees, die van Acana uit 50 tot 75 procent vlees. Van het vlees dat Orijen gebruikt, is twee derde vers.

Bij Acana ligt dit iets lager en is de helft vers. Verder gebruikt Orijen tot wel tien verschillende vleessoorten en gebruikt Acana tot vijf verschillende vleessoorten.  Al met al bevat het voer van Orijen dus meer dierlijke eiwitten dan het voer van Acana.

Ingredienten uit de regio

Voor Orijen geen ingrediënten, vitamines of mineralen uit China. Alle ingrediënten die zij gebruiken voor hun brokken, komen gewoon uit de regio.Het merk werkt hiervoor samen met regionale boeren, ranches en vissers.

Elke dag weer leveren zij het vlees vers af bij de keukens van Orijen. Vervolgens maakt Orijen het hondenvoer helemaal zelf - van A tot Z.

ELKE DAG WEER LEVEREN ZE HET VLEES VERS AF

Orijen maakt het hondenvoer helemaal zelf in hun eigen keukens - van a tot z.

de keuken van orijen

HONDEN ZIJN JAGERS

DE FILOSOFIE VAN ORIJEN IS DAT HONDEN VAN NATURE JAGERS ZIJN. IN DE WILDE NATUUR VOEDEN ZIJ ZICH VAN OORSPRONG MET HUN EIGEN GEVANGEN PROOIEN, NET ZOALS WOLVEN DAT DOEN

Het voer is daarom Biologically Appropriate™. Dit principe houdt in dat het voer speciaal is ontworpen om honden volgens hun evolutionaire aanpassing te voeden. Want de tanden, kaken en spijsvertering van honden is, net als die van wolven, bedoeld voor een vleesrijk dieet.

En daarom bevatten de brokken dus veel eiwitten en weinig koolhydraten. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

WAT DE BROKKEN VAN ORIJEN NIET BEVATTEN

De hondenbrokken van Orijen bevatten dus vooral een grote variëteit aan vers vlees. Bijna alle voedingsstoffen worden uit de ingrediënten zelf gehaald. Er zijn geen synthetische vitamines of mineralen toegevoegd. Ook bevatten de brokken - anders dan conventionele hondenvoeding - geen tarwe.

Tarwe bevat namelijk koolhydraten die de bloedsuikerspiegel erg doen stijgen. In plaats hiervan verrijkt Orijen het voer met groenten en fruit. Deze leveren slechts een beperkte hoeveelheid koolhydraten.

Duurzaam vlees

Ook uniek aan dit hondenvoer is dat Orijen alleen duurzaam vlees gebruikt - geen vlees uit de bio-industrie. Orijen werkt samen met lokale leveranciers die zij kennen en vertrouwen. Het vlees van deze leveranciers is altijd duurzaam en ethisch geproduceerd.

Het vlees komt van de boerderij en is afkomstig van dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. Het kippenvlees is afkomstig van scharrelkippen en de vis is wild gevangen.

SMAAK OP EEN NATUURLIJKE WIJZE

ALLE HONDEN ZIJN DOL OP DE HONDENBROKKEN VAN ORIJEN - ZELFS DE KIESKEURIGE ETERS. WANT DE BROKKEN BEVATTEN EEN INFUSIE VAN GEVRIESDROOGDE LEVER.

Dit verbetert de smaak op een natuurlijke wijze. De brokken zijn altijd luchtdicht verpakt. Zo blijven ze langer vers. Sommige zakken hebben een rits waarmee je de zak handig afsluit.

Heeft uw zak niet zo’n rits, bewaar de brokken dan in een luchtdichte bak óf rol de zak goed dicht. Door de brokken steeds weer luchtdicht af te sluiten, blijft de kwaliteit op z’n best.

ORIJEN IS ER OOK VOOR DE KIESKEURIGE ETERS

Orijenheeft acht soorten droog hondenvoer. Voor jong en oud, klein en groot

8 SOORTEN ORIJEN HONDENVOER

Eén voor oudere honden, twee voor puppy’s en vijf soorten voor volwassen honden:
Original, Six Fish, Regional Red, Tundra en Fit & Trim.

ORIJEN ORIGINAL

Orijen Original is een rijk en gevarieerd dieet voor elke hond. Want voor alle honden, van teckels tot grote Denen, is een natuurlijke voeding belangrijk.

Original bevat daarom niet alleen verse kip en kalkoen, maar ook verse vis en scharreleieren.

orijen-original-vleeswijzer
voedingswijzer hoeveel voer orijen original moet je aan je hond geven

ORIJEN PUPPY

Geschikt voor puppies van kleine of middelgrote rassen (tot 25 kilogram in volwassen staat)

In Orijen Puppy zitten 5 verschillende vlees- en vissoorten. Orijen bevat 85% vlees, waarvan 2/3e deel VERS vlees en vis en 1/3e deel (voorzichtig) gedroogd vlees en vis. Omdat Orijen Puppy niet alleen vlees maar ook kraakbeen, hele verse vissen en verse hele eieren bevat, behoeven geen synthetische vitamines en mineralen te worden toegevoegd. Puur natuur en super gezond. En vooral smakelijk!

orijen-puppy-vleeswijzer
orijen-puppy-voedingswijzer

ORIJEN PUPPY LARGE

Orijen Puppy Large Breed is geschikt voor puppies van grote rassen, die in volwassen staat meer dan 25 kilo wegen.

Uw opuppy zal smullen van Orijen Puppy Large Breed met 5 verschillende vlees- en vissoorten. Orijen Puppy Large Breed bevat 85% vlees, waarvan 2/3e deel VERS vlees en vis en 1/3e deel (voorzichtig) gedroogd vlees en vis. Omdat Orijen Puppy Large Breed niet alleen vlees maar ook kraakbeen, hele verse vissen en verse hele eieren bevat, behoeven geen synthetische vitamines en mineralen te worden toegevoegd. Puur natuur en super gezond. En vooral smakelijk!

Orijen Puppy Large Breed bevat weinig koolhydraten, die bovendien alleen uit planten komen en geen granen, mais, rijst of aardappel.

orijen-puppy--large-breed-vleeswijzer

ORIJEN SENIOR

Geschikt voor senior honden (vanaf 8 jaar).

Als uw hond een senior is geworden, is het verstandig zijn of haar dieet aan te passen. Speciaal daarom heeft Orijen Senior ontwikkeld, met een lager eiwitgehalte en vetpercentage dan de andere Orijen smaken. Maar niet minder smakelijk! Verre van dat: met 85% verse kip, kalkoen en verschillende vissoorten zal uw oudere hond smullen. Orijen Senior bevat vers vlees, inclusief organen en kraakbeen, hele verse vissen en verse hele eieren.

Orijen Senior bevat weinig koolhydraten en geen granen, mais, rijst of aardappel. Omdat alle noodzakelijke voedingsstoffen uit de ingrediënten worden gehaald, worden er geen synthetische supplementen aan Orijen toegevoegd.

orijen-senior-vleeswijzer
orijen-senior-voedingswijzer

ORIJEN SIX FISH

Geeft u uw hond het liefst vis? Dan zijn de brokken Six Fish zeker het overwegen waard. Dit droge hondenvoer bevat zes soorten verse vis!

Waaronder pelser, makreel, heek, bot, roodbaars en tong. Deze vissen zijn wild gevangen in de stille wateren rondom Vancouvereiland.

orijen fix fish welke vissoorten zitten erin?
orijen-six-fish-voedingswijzer

ORIJEN REGIONAL RED

Regional Red bevat een diversiteit aan vers, rauw of gedroogd vlees en vis.

Zo zijn deze brokken gemaakt van Angus beef, wild zwijn, bizon, Romney lam en Yorkshire varken.

orijen-regional-red-vleeswijzer
orijen-regional-red-voedingswijzer

ORIJEN TUNDRA

Tundra is een gevarieerd dieet met wilde dieren, vis, gevogelte en een portie fruit, groenten en grassen.

Het vlees en de vis is vers, rauw of gedroogd. Voor dit droogvoer is onder andere vlees gebruikt van geit, everzwijn, hert, arctische zalmforel, eend en schaap.

orijen-tundra-vleeswijzer

ORIJEN FIT & TRIM

Fit & Trim is er voor honden met overgewicht of voor honden die hier aanleg voor hebben. Het dieet is rijk aan eiwitten. Deze dierlijke eiwitten ondersteunen de spiermassa.

De hoeveelheid koolhydraten en calorieën is beperkt. Zo draagt dit voer bij aan een gezonde, blije hond. De brokken zijn gemaakt van kip, kalkoen, scharreleieren en wild gevangen vis.

orijen-fit-trim-vleeswijzer