YORA Hondenvoer

Yora hondenvoeding is een hondenbrok zonder vlees maar wel met insecten eiwit. Insekteneiwit is duurzaam en voor je hond een gezonde en goed verteerbare bron van eiwit. Het insecteneiwit is lichter verteerbaar dan kip. Daarmee zijn de Yora hondenbrokken zeer geschikt voor honden met voedsel intolerantie of problemen met voedselallergie.

Vanaf: 54.95

7 REDENEN 

WAAROM INSECTEN

BETER ZIJN DAN VLEES

1

EEN NIEUWE EIWITBRON GOEDGEKEURD DOOR DIERENARTSEN

Steeds meer dierenartsen raden insecten aan als dierlijke eiwitbron. Dit geldt zeker voor honden met gevoelige magen en darmen of honden met voedselintolerantie of - allergie. Larven zijn zelfs lichter verteerbaar dan bijvoorbeeld kip. Dus vraag jouw dierenarts of een insecten als dierlijke eiwitbron ook voor jouw hond geschikt is. 

2

DE BROKKEN ZIJN SUPER LEKKER

Yora heeft 29 recepten geprobeerd, totdat de testhonden op een dag hun voederbak helemaal schoon likte. En dan ook echt helemaal:))

DE LARVEN COMPOSTEREN GFT AFVAL IN SCHONE AARDE

De larven zijn 's werelds primaire composteerders. Ze helpen bij het opruimen van onze enorme voedselafvalberg. En als de larven met dit GFT-afval klaar zijn, kunnen wij het weer gebruiken als schone aarde. 

4

VEEL BETER VOOR ONZE AARDE

Deze grafiek laat de poot-afdruk zien die de traditionele veehouderij op het milieu en op de aarde heeft ten opzichte van de duurzame insecten-teelt. 

MIDDELEN DIE NODIG ZIJN OM 10 KG PROTEINE TE PRODUCEREN

*de hoeveelheid voedsel die vee nodig heeft, is hierin meegenomen. 

5

ZE ZITTEN TOT DE RAND TOE GEVULD METGOEDE STOFFEN

Bij Yora gebruiken ze de hele larve en dat levert enorme gezondheidsvoordelen op. De larven zitten vol hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten en mineralen.  Jouw hond krijgt met Yora elke dag alle essentiële aminozuren binnen terwijl de planeet er niet onder lijdt.

6

DIERVRIENDELIJK

Als consument doe je je best om diervriendelijker te eten. Je eet weinig vlees of vis en als jet het al doet, dan zorg je ervoor dat het biologisch of scharrelvlees is.  Nu kan je ervoor kiezen om jouw hond hondenvoer te geven die wèl diervriendelijk is. 

7

GEEN GROEI HORMONEN OF ANTI BIOTICA

Met insecten heb je een 100% garantie dat er geen groei hormonen of anti biotica gebruikt is. De larven groeien super snel en ze hoeven niet behandeld te worden tegen ziekten. 

BEN JIJ KLAAR OM DE POOTAFDRUK VAN JOUW HOND TE REDUCEREN ZONDER GEZONDHEIDSCONCESSIE?
DAN IS YORA HONDENVOER HET ANTWOORD.