Onze Jachtwinkel

Bij sommige honden zit jagen in de genen: of het nu een Labrador Retriever is, een Vizsla of een Teckel: jachthonden hebben een passie voor jagen en alles wat daar bij komt kijken. Elk ras heeft haar eigen specialiteit.

Lees meer over jachthond soorten in ons artikel ‘Jachthond soorten en jachthondenrassen’.

Trainingen

Voor honden met een passie voor jagen zijn jachttrainingen bijzonder geschikt. Als je zelf hier ook een passie voor hebt, kan je met je hond ook aan allerlei wedstrijden deelnemen.

Lees meer over jachthondentrainingen en wedstrijden in ons artikel ‘Jachthondentraining’.

Basis jachtartikelen uit onze jachtwinkel

Als jouw hond een passie heeft voor alles wat te maken heeft met jagen is het superleuk om met je hond te trainen. En dan hoef je niet eens meteen op cursus, maar kan je met een paar jachtartikelen uit onze jachtwinkel zelf aan het werk gaan. Elke hond wil graag werken voor haar baas en er gaat niets boven een dag met jouw hond op pad in de buitenlucht en samen te werken en te spelen.

Neem een kijkje in onze jacht winkel

Bij Dogline verkopen we in onze jachtwinkel de trainingsartikelen van Hubertus Gold, een echt jachtmerk. We hebben in onze jachtwinkel enkele basisartikelen die onmisbaar zijn als je begint met de trainingen. En we hebben een eigen Dogline- artikel toegevoegd die wij zelf handig vinden om mee te nemen als we met onze honden aan het trainen zijn.

ONZE JACHTPRODUCTEN op een rij

Jachtartikelen van Hubertus Gold uit de jachtwinkel

Hondenfluitje

Allereerst verkopen wij in onze jacht winkel een hondenfluitje. Een hondenfluitje is een onmisbaar artikel als je begint met trainingen. Hier kan je allerlei basis oefeningen mee leren. Lees meer over ons hondenfluitje in ons artikel ‘Hondenfluitje’.

Dummy

In onze jacht winkel hebben wij twee maten dummies te koop, één van 200 gram en één van 500 gram. Dit zijn super handige attributen waar mee prima mee geoefend kan worden. Alles over onze Dummies leest u in ons artikel ‘Trainen met behulp van een Dummy’.

Hondenriem

Wij hebben één standaard Hubertus Gold hondenriem, van het merk Hunter en Co. Deze riem is onmisbaar tijdens de training. De riem is onverwoestbaar, in een mooi kleur en perfect voor alle vormen van training. Lees meer over de honden riem in ons artikel ‘Jachthondenriem’.

Voerton

Een jachthond heeft goede voeding nodig. Lees hier meer over in ons artikel ‘jachthond en voeding’. Het is natuurlijk evident om altijd goed voer mee te nemen als je op pad bent. Hiervoor hebben wij een hele handige voerton van Hubertus Gold in onze jachtwinkel. De voerton is makkelijk mee te nemen, met een handige draagriem. Er gaat 10 liter in, dus ook als je meerdere dagen op pad gaat, hoef je niet te sjouwen met onhandige zakken of plastic bakken. Uitgevoerd in prachtig groen.

Kofferbak ligbed van Hubertus Gold

Jouw hond wordt natuurlijk vies van buiten trainen (dat is nou net de bedoeling:))). Deze kofferbak ligbed past precies in de kofferbak van jouw auto en is een super handige accessoire: de hond ligt comfortabel terwijl jouw auto brandschoon blijft. En als jij en je hond weer thuis zijn na een ochtend of middag trainen, spuit je dit ligbed zo weer schoon.

Dogline Outdoor Travel Water Bottle

De Dogline Outdoor Travel Water Bottle is weliswaar niet onmisbaar, maar wel super handig. Je hebt namelijk altijd schoon drinkwater bij je onderweg, en je hoeft niet een apart drinkbakje mee te nemen. De hond kan namelijk rechtstreeks uit de fles drinken. De waterfles is met één hand te bedienen: dat is makkelijk tijdens de trainingen. De fles is lekvrij en je stopt het makkelijk in jouw rugzak.

Dogline is uw online jachtwinkel voor Nederland èn België

Wij leveren onze jachtartikelen uit onze jachtwinkel niet alleen in Nederland maar ook in België. En de verzending is geheel gratis bij een bestelling boven €45,00 in Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief