4 TOPMERKEN

Bij Dogline vindt u alleen topmerken hondenvoer. Omdat de hond van nu afstamt van de wolf, heeft een hond als basisvoedsel vlees nodig. Op basis van dit principe verkopen wij alleen merken die een vleespercentage van 30% of meer bevatten. Met minder zou u gewoonweg geen genoegen moeten nemen.

HUBERTUS GOLD

Premium voeding voor jachthonden, met 30% vlees van gevogelte, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten,  garandeert uw hond vitaliteit, sterke botten, sterke spieren, gezonde huid en een glanzende vacht. 

Lees meer over Hubertus Gold Naar de producten
dogline-onze-merken-hubertus-gold

ACANA

Met een vleesgehalte tot wel 75%, waarvan 1/3e deel vers is verwerkt op basis van het WholePrey ™ -principe komt Acana dichtbij het oorspronkelijke eetpatroon van de wolf. Acana verwerkt pluimvee, hele eieren van vrije uitloopkippen, in het wild gevangen vis en op de boerderij opgegroeid vlees en neemt uitsluitend af van een specifieke groep vaste en vertrouwde leveranciers. 

Lees meer over Acana Naar de producten

ORIJEN

Orijen vertegenwoordigt een hele nieuwe klasse hondenvoer op basis het  Biologically Appropriate™ principe. Orijen hondenvoer biedt een ongeëvenaarde hoeveelheid vlees, versheid en diversiteit. Het hondenvoer bevat 85% vlees en 2/3e deel vers wordt verwerkt, op basis van het Whole Prey-principe. 

Lees meer over orijen Naar de producten

ZIWI

Ziwi peak is te vergelijken met het geven van vers vlees aan uw hond. Dit merk bevat 98% vlees, welk vlees vers is verwerkt. Het vlees wordt via een speciaal procedé zodanig verwerkt dat alle voedingsstoffen behouden blijven en volledig ten goede komen aan uw hond.

Lees meer over ziwi peak naar de producten
dogline-onze-merken-ziwi-peak-productfoto