google-site-verification: google10022eb75d6d0367.html

Overstappen op ander hondenvoer

Lees hier hoe u kunt overstappen op ander hondenvoer

Veel honden eigenaren vinden het eng om over te stappen op ander hondenvoer. Heel begrijpelijk natuurlijk! Niemand wil dat zijn hond last heeft van het feit dat er gewisseld gaat worden. Dat is dan ook vaak de reden dat de meeste mensen bij hetzelfde voedsel blijven.  Ze hebben het aangeraden of meegekregen van de fokker of het is hen door de dierenarts aangeraden.

Geur-, kleur- en smaakstoffen

Toch is het voer dat u voor uw hond gebruikt niet altijd het beste voor uw hond. Vaak worden aan hondenbrokken geur-, kleur- en smaakstoffen, en conserveringsmiddelen toegevoegd . Het wordt dus eens tijd om op de zak van uw hondenvoer te kijken! Het kan echt: overstappen op ander hondenvoer:).

Hubertus Gold heeft alleen maar hoogwaardige producten en is geheel op natuurlijke basis. Hubertus Gold voeding bevat geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen. De toegevoegde koolhydraten zijn mais en rijst.

Glutenvrij hondenvoer

De voeding van Hubertus Gold Premium Adult is glutenvrij en dat is goed nieuws voor de maag en darmen van uw hond. De meeste honden kunnen niet goed gluten.

Er zijn ook honden met een voedsel-allergie. Veel honden kunnen niet goed tegen granen. U kunt dan het beste Hubertus Gold Premium Sensitive geven. Dit is volledig graanvrij en daarom geschikt voor de allergische hond.

Overstappen op ander hondenvoer

Wilt u overstappen van een ander merk naar Hubertus Gold?  Zorg dan voor een geleidelijke overstap, vooral bij pups. Wij raden u aan om in 6 dagen over te stappen.

Dag 1-2

25% Hubertus Gold

75% Merk X

Dag 3-4

50% Hubertus Gold

50% Merk X

Dag 5-6

75% Hubertus Gold

25% Merk X

Dag 7

100% Hubertus Gold

Het wordt afgeraden om langere tijd twee verschillende hondenbrokken te mengen. Hubertus Gold is zo samengesteld dat het precies de juiste voedingsstoffen in de juiste verhouding bevat. Als u het voer mengt krijgt uw hond misschien van bepaalde voedingsstoffen te veel en van andere te weinig binnen. Stap dus pas over als uw oude merk bijna op is.

Honden vinden het fijn om een vast eetpatroon te hebben en dezelfde brokken te eten. Anders dan mensen houden zij minder van afwisseling. Het wordt dus afgeraden om te vaak van merk voeding te wisselen. Als u uw hond wil verwennen of wil zorgen voor afwisseling, raden wij u aan ons Hubertus Gold blikvoer door de brokken te mengen. Er zijn 6 heerlijke smaken waar uw hond gek op zal zijn! Laat ons weten welke smaak favoriet is bij uw hond!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.