Grote hond

Bij Dogline koop je voeding die specifiek is afgericht op rasgrootte. Door het verschil in lichaamsgewicht en lichaamsbouw lopen de behoeften van kleine en grote honden uiteen. We hebben daarom puppyvoer voor grotere rassen en droogvoer voor volwassen grote honden. Ook eetbakken voor grote honden vind je bij Dogline.

Vitaminen en Supplementen

Leader Nutri Vigor Hip & Joint Care

3.99
Vanaf: 63.25
Vanaf: 63.25
Vanaf: 56.95
Vanaf: 52.49
Vanaf: 43.95
Vanaf: 51.49
Vanaf: 48.95
Nieuw
Uitverkocht
3.25
3.99
3.99
4.25
Aanbieding!
3.99 3.59
2.99
4.50
Uitverkocht
7.50
Uitverkocht
7.75
Uitverkocht
7.50

Grote Honden

Goede voeding is de basis van een goede gezondheid van jouw grote hond

Grote honden - of liever: honden van (middel)grote rassen - hebben soms iets andere voedingsbehoeften dan kleine honden. Dit geldt met name voor puppy's en jonge honden.

Puppy's van grote rassen

Puppy's van grote honden groeien veel langer dan kleine honden. Honden van grote rassen groeien tussen de 15 en 18 maanden. Als deze grote honden te snel groeien, kunnen er skeletproblemen en gewrichtsproblemen ontstaan. Ze hebben dus voeding nodig met een gematigd energieniveau. Ook mogen ze niet te veel voer krijgen. Overgewicht moet worden voorkomen. 

Licht verteerbare voeding voor puppy's van grote rassen

Puppy’s of jonge honden van een groot ras hebben een klein darmkanaal  als je het vergelijkt met hun gewicht. Ze hebben dan ook licht verteerbaar voedsel nodig. 

Grote volwassen honden

Elke hond - groot of klein - heeft dezelfde voedingsstoffen nodig. Maar grote honden hebben grotere spierbelasting dan kleine honden. Zij kunnen dan ook wel wat extra eiwitten gebruiken. Grote honden hebben niets aan plantaardige eiwitten: daarom is het nodig dat zij dierlijke eiwitten binnen krijgen. Overgewicht vormt een belasting vormt voor botten en gewrichten van grote honden. Daarom bevatten de merken die Dogline voor grote honden verkoopt,  geen snelle koolhydraten zoals tapioca of aardappel. Wel zitten zij vol met extra vleeseiwitten om de ontwikkeling van mager spierweefsel te bevorderen en het lichaamsvet onder controle te houden.

grote hond in een veld

Hoe kan Dogline je helpen de beste voeding uit te kiezen voor je grote hond?

Bij Dogline verkopen we voeding op basis van ons motto: meat first. Dus waarbij vlees het eerste (hoofd) ingrediënt is. Waarom?

  • jouw grote hond kan vlees het beste verteren;
  • jouw grote hond heeft veel dierlijke eiwitten nodig;
  • jouw grote hond heeft dierlijke vetten nodig.