Uitgelichte producten en merken.

In onze reeks ‘Uitgelicht’ besteden wij aandacht aan een specifiek merk of product. We beginnen met het hondenvoer ACANA. De naam “Acana” is een afkorting van Alberta, Canada, waar het merk werd geboren.

Acana wordt geproduceerd door de firma Champion Pet Foods. Ze zijn opgericht in 1985 en creëren al meer dan 23 jaar innovatief voer voor huisdieren om het dieet van menig hond te verbeteren.

Acana hondenvoer is een bekroonde, “biologisch geschikt” hondenvoeding geproduceerd met hoogwaardige, verse ingrediënten afkomstig van lokale boeren, vissers en producenten. 

INHOUD:

ACANA: VERTROUWD DOOR DIERENLIEFHEBBERS

Champion Petfoods is de producent van Acana en is een bekroonde maker van huisdiervoeding met een betrouwbare reputatie sinds meer dan een kwart eeuw.

Acana maakt biologisch correct hondenvoer van verse regionale ingrediënten, waarbij we het hele productieproces zélf uitvoeren in onze bekroonde keukens.

De missie van Acana betekent een nieuwe norm in hondenvoer, met twee uitgangspunten voor de voeding van je huisdier vriend.

Ten eerste: rekening houden met de natuurlijke evolutie naar een eiwitrijk voedingspatroon met veel vlees. Ten tweede: met ingrediënten van duurzame teelt door lokale leveranciers, ELKE DAG VERS aangeleverd bij hun keukens.

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

KLASSE DIERVOEDING OP VLEESBASIS, AANSLUITEND OP HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON.

De grijze wolf is de voorouder van alle gedomesticeerde honden. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een ander uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van moderne honden en katten niet veranderd. 

Omdat het spijsverteringssysteem van de moderne hond en kat hetzelfde is als dat van hun wilde verwanten, is het logisch dat de behoefte aan voeding ook hetzelfde is gebleven.

HET PRINCIPE VAN ‘BIOLOGISCH CORRECT’ IS HEEL EENVOUDIG: AANSLUITEN OP DE HOEVEELHEID, VERSHEID EN VARIATIE VAN HET VLEES DAT HONDEN DOOR HUN EVOLUTIE HEBBEN LEREN ETEN.

De rijke en voedzame vleesingrediënten van Acana komen overeen met het natuurlijke voedingspatroon van je hond en bevatten geen hoog-glycemische koolhydraten, planteneiwitten, kunstmatige hulpstoffen of andere dingen die Moeder Natuur niet heeft bedoeld voor je hond.

DE DIERVOEDERS VAN ACANA VOLGEN DE 5 REGELS VAN MOEDER NATUUR:

1. Rijk aan vlees en eiwitten

Je hond is aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees en eiwitten. Daarom bevat Acana tot wel 75% vlees en is Acana geheel vrij van planteneiwitten.

2. Veel verse vleesingrediënten

Doordat tot de helft van de vleesingrediënten VERS of RAUW is, bevat Acana essentiële voedingsstoffen in hun meest voedzame vorm, met de natuurlijke rijke smaak waar honden instinctief dol op zijn.

3. Een rijke variatie van vleessoorten

In de natuur eten honden verschillende soorten vlees. Daarom bevat Acana een rijke variatie aan vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, scharrelvlees en in het wild gevangen vis.

4. Wholeprey-verhoudingen

De voedingsstoffen in hele prooidieren zijn door de natuur perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van honden.De onderlinge verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen in Acana sluiten aan op het natuurlijke voedingspatroon, zodat de meeste kunstmatige toevoegingen overbodig worden.

5. Laag in koolhydraten en glycemische lading

Het natuurlijke voedingspatroon bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevat Acana minder koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals maïs en rijst) vervangen door laag-glycemische groenten en vruchten.

RIJK IN VLEES EN EIWITTEN

ACANA BEVAT EEN VLEESGEHALTE OPLOPEND TOT 75%

Je hond kàn niet alleen dezelfde voeding eten als zijn voorouders, maar heeft deze ook daadwerkelijk nodig voor een goede gezondheid.

Net als hun wilde verwanten hebben moderne honden scherpe tanden, een kort spijsverteringsstelsel en een lichaam dat is ontwikkeld voor het metaboliseren van eiwitten en vetten uit vlees.

Dankzij tot wel 75% aan vleesingrediënten is meer dan 90% van de eiwitten in Acana afkomstig van dierlijke bronnen (geen gluten of geconcentreerde erwten- of aardappeleiwitten), zodat uw hond wordt gevoed volgens zijn natuurlijke behoeften.

VEEL VERSE VLEESINGREDIENTEN

EEN GROOT DEEL VAN HET VLEES WORDT VERS OF RAUW VERWERKT

Acana is van mening dat onbewerkte ingrediënten beter zijn. Daarom wordt (in sommige lijnen) tot 50% van alle vlees, vis, gevogelte en eieren in Acana vers of rauw aangeleverd in de meest voedzame vorm, met de volle, rijke smaak waar alle honden instinctief dol op zijn.

VERS IS OOK ECHT VERS!

Voor Acana’sverse vlees is koeling de enige conserveringsmethode. De rauwe vleesproducten worden in het hoogseizoen via snelkoeling ingevroren om hun natuurlijke voedingsstoffen te behouden. Om de kwaliteit van onze verse ingrediënten te behouden, verwerkt Acana in kleine hoeveelheden en bij lagere temperaturen (90°C). Vers vlees zit boordevol eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen in de meest voedzame vorm.

EEN RIJKE VARIATIE AAN VERSE VLEESSOORTEN

ACANA BEVAT MINIMAAL DRIE* SOORTEN VERS VLEES, GEVOGELTE OF VIS

Het natuurlijke voedingspatroon van een hond is heel gevarieerd: vandaag eieren, morgen een eend of een gans en de dag daarna vis. Een rijke variatie aan verse vleessoorten is dan ook een belangrijk aspect van de bekroonde Biologically Appropriate™-filosofie voor biologisch correcte voeding.

De producten van Acana bevatten minimaal drie verse vleessoorten, afkomstig van rood vlees van boerderijteelt, vrije uitloop-gevogelte en in het wild gevangen vis, zodat je hond profiteert van een voedzame diversiteit aan eiwitten en vetten voor optimale gezondheid.

* Behalve ACANA Singles-producten, die WholePrey™-vlees van één diersoort bevatten

HERITAGE ROOD VLEES

De runderen, bizons, lammeren en varkens worden op lokale boerderijen midden in het Canadese boerenland geteeld volgens een simpel en natuurlijk recept van frisse lucht, schoon water en natuurlijke granen. Deze vleessoorten worden dagelijks vers aangeleverd, zonder conserveringsmiddelen en boordevol smaak en voedingsstoffen.

Black Angus Rundvlees

Alberta Prairie Boerderijen

Scharrelbizon

Alberta Heuvelboerderijen

Gras gevoerd Lam

Graslandboerderijen in Alberta

Alberta Varken

Alberta Prairie Boerderijen

Vrij van antibiotica | Geteeld op grasland | Vers of rauw aangeleverd

VRIJE UITLOOP GEVOGELTE EN EIEREN

De kippen, kalkoenen en eieren worden zonder kooien geteeld op lokale prairieboerderijen. Ze worden dagelijks vers aangeleverd, boordevol voedzame eiwitten en vetten. De verse eend wordt met vrije uitloop geteeld in Aurora (Ontario).

Vrije uitloopkip

Alberta Prairie Boerderijen

Vrije uitloop-eend

Aurora, Ontario

Vrije uitloop-kalkoen

Alberta Praire Boerderijen

Nesteieren

Alberta Prairie Boerderijen

Vrij van antibiotica | Vrije uitloop | Vers of rauw aangeleverd

IN HET WILD EN DUURZAAM GEVANGEN VIS

De zeevis wordt in het wild gevangen vanuit Port Hardy op North Vancouver Island, en de zoetwatervis wordt duurzaam in het wild gevangen in de koude meren uit het noorden van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij onze bekroonde keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

ZEEVIS

Pacifische Haring

North Vancouver Island

Pijltand Heilbot

North Vancouver Island

Pacifische Sardine

North Vancouver Island

Zilverheek

North Vancouver Island

Rode Rockvis

North Vancouver Island

ZOETWATERVIS

Amerikaanse Gele Baaars

Alberta & Saskatchewan

Amerikaanse snoekbaars

Alberta & Saskatchewan

Snoek

Alberta & Saskatchewan

Marene

Alberta & Saskatchewan

Wild | Duurzaam gevangen | Vers of rauw aangeleverd

WHOLEPREY VERHOUDINGEN

VLEES, ORGAANVLEES EN KRAAKBEEN IN WHOLEPREY™ VERHOUDINGEN

In al haar wijsheid heeft Moeder Natuur de voedingsstoffen in hele vis, gevogelte en wild perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van honden.

In de natuur zijn er geen kunstmatige voedingssupplementen. Wolven voorzien in hun behoefte door prooidieren te eten. Spiervlees levert eiwitten; lever, nieren en pens bevatten vitaminen en mineralen; bot en kraakbeen zorgen voor calcium en fosfor.

De WholePrey™-producten van Acana zijn een afspiegeling van het natuurlijke voedingspatroon en bevatten vlees, orgaanvlees en kraakbeen in onderlinge verhoudingen die alle natuurlijke voedingsstoffen bevatten, zodat lange lijsten met kunstmatige vitamine-, mineraal- en aminozuur-supplementen overbodig worden.

VRIJWEL ALLE VOEDINGSSTOFFEN IN ACANA ZIJN VAN NATURE AANWEZIG EN NIET KUNSTMATIG.

SUPERVOER VOOR HONDEN

Orgaanvlees is een geconcentreerde en natuurlijke bron van vrijwel alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een gezond leven, inclusief alle essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en onmisbare aminozuren.

Orgaanvlees zoals nieren, lever en pens zitten boordevol B-vitaminen en bevatten grote hoeveelheden van bijna alle andere voedingsstoffen, zoals de mineralen fosfor, ijzer, koper, magnesium en jodium en de belangrijke vetoplosbare vitaminen A, D, E en K. Al deze stoffen houden je hond op natuurlijke wijze gezond.

LAAG IN KOOLHYDRATEN EN GLYCEMISCHE LADING

ACANA BEPERKT DE KOOLHYDRATEN TOT 30% EN DE GLYCEMISCHE LADING TOT 3

Koolhydraten in hondenvoeding zijn een belangrijke oorzaak van overgewicht en diabetes.

Snelle koolhydraten zoals rijst, aardappel, tapioca en zetmeel, worden snel in het bloed opgenomen. Hierdoor ontstaat een piek in de bloedsuikerspiegel en wordt de overtollige energie opgeslagen in vet. Dit zijn belangrijke factoren bij het ontstaan van overgewicht en diabetes.

Acana producten bevatten geen granen, aardappel, tapioca of zetmeelhoudende ingrediënten, maar laag-glycemische groenten en fruit zoals hele pompoen en muskaatpompoen, die langzaam in de bloedbaan terechtkomen. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel stabiel en daalt de kans op vetopslag.

KOOLHYDRATEN TELLEN | GLYCEMISCHE LADING

De ‘glycemische lading’ (GL) wordt berekend door de glycemische index (GI) van een koolhydraat te vermenigvuldigen met de hoeveelheid van die koolhydraat die in het product aanwezig is. Hierdoor ontstaat de meest betrouwbare maat voor het effect van voer op de bloedsuikerspiegel van honden.

Glycemische lading = (glycemische index × hoeveelheid koolhydraat in gram) ÷ 100.

Een GL van meer dan 20 wordt als hoog beschouwd. GL 11-19 geldt als gemiddeld en GL 3 of minder is laag. Alle ACANA producten hebben een GL van 10 of minder en helpen bij het ontwikkelen van mager spierweefsel en het tegengaan van vetvorming.

GEEN OUTSOURCING

BEKROOND DIERVOEDING. BEKROONDE KEUKENS.

Voor Acana is de bereiding van diervoeding net zo belangrijk als de dieren zelf. Daarom maken ze al meer dan een kwart eeuw hondenvoeding in hun eigen bekroonde keukens.

Acana maakt en produceert de hondenbrokken en snacks zelf, met verse ingrediënten van vertrouwde plaatselijke boeren, telers en vissers. Ze zien toe op elk onderdeel van de voederbereiding, van de herkomst van de ingrediënten tot en met alle bereidings-, kwaliteits- en voedselveiligheidsprocessen.

WIST U DAT DE MEESTE SPECIALE DIERVOEDERS EIGENDOM ZIJN VAN MARKETINGBEDRIJVEN?

Tegenwoordig zijn de meeste diervoedermerken eigendom van marketingbedrijven die geen eigen keukens bezitten en hun eigen voer niet zelf bereiden.

In plaats daarvan besteden ze de productie uit aan externe fabrieken, die vaak een groot aantal voeders produceren voor verschillende merken.

Dit betekent dat deze merken hun ingrediënten niet zelf inkopen en hun diervoeders niet zelf produceren. Ze richten zich alleen op marketing en reclame.

ACANA IS ANDERS

Acana bereidt hun eigen producten in hun eigen keukens, met hun eigen koks en ingrediënten, en ze produceren geen diervoeding voor anderen! Wanneer u voor Acana kiest, kunt u erop vertrouwen dat het voer voor je hond door Acana zelf is bereid met dezelfde authentieke, verse ingrediënten, zorg en toewijding als een maaltijd bij u thuis. Je weet zeker wat de herkomst is van de ingrediënten en de kwaliteit is ook gegarandeerd. .

HOE KUNT U HET VERSCHIL ZIEN

Als u ‘gemaakt voor’, ‘geproduceerd voor’, ‘gedistribueerd door’ of ‘onder licentie gedistribueerd door’ ziet staan, dan hebt u te maken met een product dat op contractbasis wordt geproduceerd als huismerk. Het bedrijf dat de eigenaar van het merk is, heeft het voer niet geproduceerd maar doet alleen de marketing.

Als er ‘geproduceerd door’ of ‘gemaakt door’ op de verpakking staat, hebt u een authentieke diervoeding in handen. Het bedrijf dat eigenaar van het merk is, is ook het bedrijf dat het voer geproduceerd heeft. We adviseren u om altijd contact op te nemen met het bedrijf om te informeren waar het voer geproduceerd wordt.

Champion Petfoods is de ontwikkelaar en maker van Acana diervoeders. Zij zijn de eigenaars en gebruikers van hun eigen keukens en ze maken al hun hondenvoer zelf zodat u altijd weet waar het voer van uw huisdier vandaan komt.

HET BAFRINO RESEARCH & INNOVATION CENTRE

Champion Petfood heeft het BAFRINO Research & Innovation Centre gesticht. Het is gevestigd pal naast de NorthStar®-keukens in Morinville, Alberta (Canada), is een wereldwijd befaamd centrum voor voedingsinnovatie en onderzoek, dat de missie van Champion Petfood voor biologisch correcte diervoeding ondersteunt.

VOEDSEL INNOVATIE

HET BAFRINO RESEARCH AND INNOVATION CENTRE

Acana werkt aan innovatie.

Champion Petfood, de eigenaar van Acana, heeft het BAFRINO Research & Innovation Centre opgericht. Het is gevestigd pal naast hun NorthStar-keukens in Morinville, Alberta (Canada). Dit BAFRINO Research & Innovation Centre is een centrum voor voedingsinnovatie en onderzoek, dat de missie van Acana voor biologisch correcte diervoeding ondersteunt.

Champion Petfood heeft meer dan 5,9 miljoen dollar in dit innovatiecentrum geïnvesteerd, omdat ze innovatie zo belangrijk vinden. De naam BA-FRI-NO is een acroniem van de kernprincipes: Biologically Appropriate™ (biologisch correct), Fresh Regional Ingredients (verse regionale ingrediënten) en Never Outsourced (geen outsourcing). Het centrum ondersteunt de missie van Acana op vier hoofdgebieden:

Biologisch correcte diervoeding ontwikkelen

Het BAFRINO Centre ondersteunt het streven van Acana naar voortdurende innovatie en biedt een gespecialiseerde faciliteit voor het ontwikkelen en verbeteren van hun bekroonde, biologisch correcte hondenvoer. 

Technologieën voor de bereiding van vers vlees

Het BAFRINO Centre ontwikkelt eigen technologieën voor het scheiden van vlees bij lage temperaturen, waardoor Acana meer verse vleesingrediënten in hun hondenvoer kunnen opnemen, die daarmee nog voedzamer wordt. 

Natuurlijke smaak

Met behulp van hypermoderne vriesdrogers en hydrolysatiesystemen creëert het BAFRINO Centre een natuurlijke smaakervaring uit de verse vlees-, lever- en pens-ingrediënten van Acana hondenvoeding, zodat honden dol zijn op hun voer.

Voedingsstoffen testen en controleren

Om te zorgen dat onze diervoeders voldoen aan de hoge eisen van dierenliefhebbers over de hele wereld, test het BAFRINO Centre op locatie alle technische, kwaliteits- en voedingswaarde-aspecten van hun ingrediënten, processen en voeders.

GEEN TESTEN OP HONDEN (OF ANDERE DIEREN)

Er worden geen honden gehouden op de faciliteiten van Acana. Ze hebben een heel eenvoudige richtlijn voor dierproeven: ze voeren alleen tests uit waar ze hun eigen honden ook aan zouden laten deelnemen.Dus alleen tests van smaakvoorkeuren en niet-invasieve analyses van urine, ontlasting en bloed van de eigen huisdieren van de medewerkers van Acana en van de honden van liefhebbende families uit hun gemeenschap.

VERSE REGIONALE INGREDIENTEN

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN.

De heuvelboerderijen, vruchtbare prairies en koude, heldere meren van West-Canada leveren Acana zowel inspiratie als verse regionale ingrediënten.

De enorme variatie van verse regionale ingrediënten weerspiegelt het natuurlijke voedingspatroon van je hond en levert essentiële voedingsstoffen in hun meest natuurlijke en verse vorm.

Van vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, vlees van boerderijteelt en in het wild gevangen vis tot zongerijpte groenten en fruit: alle verse ingrediënten worden lokaal geteeld,  zonder conserveringsmiddelen, vers en boordevol gezondheid aangeleverd bij de Acana keukens.

Deze bekroonde NorthStar®-keukens zijn uitgerust met hypermoderne technologie voor de verwerking van verse voedingsmiddelen. De keukens bevinden zich in het dynamische hart van de agrarische gemeenschap van Alberta, zodat ze toegang hebben tot gespecialiseerde boeren met wie ze samenwerken aan het realiseren van hun missie voor verse regionale ingrediënten.

VERS EN RAUW VOLGENS ACANA

In een bedrijfstak waar ingrediënten niet altijd even eerlijk worden omschreven, hecht Acana aan duidelijkheid over de eigenschappen van de ingrediënten zijn. Wanneer zij ‘vers’ schrijven,  bedoelen ze letterlijk ook vers. Voor Acana hebben ‘vers’ en ‘rauw’ de volgende betekenis:

VERS: de verse ingrediënten voldoen aan de AAFCO-norm: KOELING IS DE ENIGE CONSERVERINGSMETHODE.

RAUW: AAFCO geeft meerdere definities van ‘rauw’, maar Acana gebruikt er maar één: DE RAUWE INGREDIËNTEN ZIJN HETZELFDE ALS VERSE INGREDIËNTEN, MET ALS ENIGE VERSCHIL DAT ZE ZIJN INGEVROREN.

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN

VRIJE UITLOOP-GEVOGELTE EN EIEREN

De Cobb-kippen, kalkoenen en eieren worden volgens het vrije uitloop-beginsel op lokale prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. Ze  worden dagelijks vers aangeleverd in de Acana keukens, boordevol voedzame eiwitten en vetten.

HERITAGE ROOD VLEES

Het scharrelvlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt.

IN HET WILD EN DUURZAAM GEVANGEN VIS

De verwerkte haring, heilbot, rockfish, sardientjes en zalm zijn afkomstig van North Vancouver Island en de snoekbaars, Amerikaanse gele baars en snoek komen uit de koude noordelijke meren van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

HELE GROENTEN EN FRUIT

Van Bartlett-peren tot muskaatpompoenen: Acana bevat verse groenten en fruit van de vruchtbare boerderijen en boomgaarden uit het westen van Canada.

LOKAAL GETEELDE GROENTE EN KRUIDEN

Alle planten en kruiden in Acana zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Herbert van Cultis Lake. Ze worden vers aangeleverd, of licht gedroogd onder de warme prairiezon.

VRIJE UITLOOP-GEVOGELTE EN EIEREN

DAGELIJKS VERS AANGELEVERD

Het verwerkte gevogelte wordt op plaatselijke boerderijen geteeld met vrije uitloop en altijd toegang tot vers water en voer, door mensen die ze kennen en vertrouwen.

Het Alberta Animal Care Program voldoet aan de Canadese normen voor de verzorging van boerderijdieren. De verwerkte vrije uitloop-kippen, -kalkoenen en -eenden en de nesteieren worden vers en boordevol voedingsstoffen bij de Acana keukens worden aangeleverd.

Vrije uitloop-kip

Lokale prairieboerderijen

De Cobb-kippen worden volgens het vrije uitloop-beginsel op plaatselijke prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Aleida van Meko Farms. Deze kippen zijn vrij van antibiotica en hormonensupplementen worden dagelijks vers aangeleverd bij de Acana keukens.

Vrije uitloop-kalkoen

Lokale prairieboerderijen

De kalkoenen worden volgens het vrije uitloop-beginsel op plaatselijke prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Astrid Velthuis van Pine Park Turkey Farms in het zonnige Alberta. Deze kalkoenen zijn vrij van antibiotica en hormonensupplementen worden dagelijks vers en zonder conserveringsmiddelen bij de Acana keukens worden aangeleverd.

Vrije uitloop-eend

Aurora, Ontario

De verwerkte Mulard-eend wordt op een dieet van natuurlijke granen en bronwater zonder kooien geteeld door King Cole, de vertrouwde leverancier van Acana in Aurora, Ontario. Deze eenden worden vers en boordevol smaak en gezonde voedingsstoffen bij Acana aangeleverd.

Nesteieren

Prairieboerderijen

De verwerkte nesteieren zijn een ideaal voedingsmiddel: vol met energie dankzij voedzame eiwitten en vetten. De eieren worden vers, heel en zonder conserveringsmiddelen bij Acana aangeleverd door vertrouwde plaatselijke boeren zoals Jason uit Rosemary, Alberta.

IN HET WILD EN DUURZAAM GEVANGEN VIS

DAGELIJKS VERS AANGELEVERD

De ongerepte Canadese wateren zijn befaamd om hun duurzame diversiteit aan wilde vis. De verse vis van Acana weerspiegelt de rijke Canadese maritieme traditie. 

De zeevis wordt in het wild en duurzaam gevangen in de Atlantische wateren rond North Vancouver Island en de zoetwatervis is afkomstig uit de koude meren in het noorden. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

ZEEVIS

Verse, in het wild gevangen zeevis

North Vancouver Island

De zeevis wordt voor de kust van North Vancouver Island in het wild en duurzaam gevangen door plaatselijke vissers zoals Leo, waarna ze binnen één dag bij Acana worden aangeleverd, vers en zo koud als het water waar ze vandaan komen.

De Atlantische haring, pijltandheilbot, redstripe rockfish, Chileense pelser en zilverheek uit de ongerepte Pacifische wateren zitten boordevol voedzame eiwitten, selenium en vitamine B12.

ZOETWATER VIS

Verse, in het wild gevangen zoetwatervis

Noordelijke meren, Alberta en Saskatchewan

De inheemse zoetwatervis, waaronder snoek, snoekbaars, Amerikaanse gele baars en marene, wordt vers aangeleverd vanuit de koude noordelijke meren van Alberta en Saskatchewan.

Deze zoetwatervissen, die duurzaam en in het wild worden gevangen door plaatselijke vissers zoals Brian van Freshwater Fish Company of Canada, worden binnen twee dagen na vangst bij Acana aangeleverd, zonder conserveringsmiddelen en boordevol natuurlijke, verse voedingsstoffen.

ZEEVIS

Pacifische Haring

North Vancouver Island

Pijltand Heilbot

North Vancouver Island

Pacifische Sardine

North Vancouver Island

Zilverheek

North Vancouver Island

Rode Rockvis

North Vancouver Island

ZOETWATERVIS

Amerikaanse Gele Baaars

Alberta & Saskatchewan

Amerikaanse snoekbaars

Alberta & Saskatchewan

Snoek

Alberta & Saskatchewan

Marene

Alberta & Saskatchewan

Wild | Duurzaam gevangen | Vers of rauw aangeleverd

HELE GROENTEN EN FRUIT

DAGELIJKS VERS EN HEEL AANGELEVERD

Acana bevat regionale vruchten, bessen en groenten die vers en in zijn geheel worden aangeleverd vanuit boomgaarden in Okanagan en Fraser Valley en vanaf de zwarte prairiegronden van Alberta.

Vers fruit levert waardevolle vitaminen en beschermende voedingsstoffen in natuurlijke, bio-beschikbare vorm. Verse groenten, zoals pompoen en muskaatpompoen, leveren oplosbare vezels die een gezonde spijsvertering bevorderen en de beperkte hoeveelheid koolhydraten leveren die nodig is om droogvoer te produceren.

Hele vruchten

Okanagan Valley

De zongerijpte Red Delicious-appels en Bartlett-peren uit de boomgaarden van Okanagan Valley worden VERS, heel en zonder conserveringsmiddelen bij Acana aangeleverd door mensen die ze kennen en vertrouwen, zoals Colleen van Sunfresh Farms.

FRESHWATER FISH

Gele groenten

Regionale telers

De groenten worden op plaatselijke prairieboerderijen geteeld door mensen die ze kennen en vertrouwen, zoals Nobby van Sudo Farms, waarna ze VERS, heel en zonder conserveringsmiddelen bij Acana worden aangeleverd, boordevol natuurlijke antioxidanten.

Red Delicious Appels

Okanagan Valley, British Columbia

Muskaatpompoen

Prairieboerderijen in Alberta

Bartlett-peren

Okanagan Valley, British Columbia

Hele wortelen

Prairieboerderijen in Alberta

Hele pompoen

Prairieboerderijen in Alberta

Bladgroenten

Fraser Valley, Alberta

HERITAGE ROOD VLEES

DAGELIJKS VERS AANGELEVERD

Het verwerkte rood vlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. 

Suffolk-lam, Angus-rund en Canadese bizon worden volgens een natuurlijk recept van frisse lucht, schoon water en natuurlijke prairiegranen geteeld en vers en zonder conserveringsmiddelen bij ons aangeleverd, boordevol gezondheid en met de rijke smaak waar honden instinctief dol op zijn.

Black Angus Rund

Boerderijen in Alberta

Het Angus-rund wordt zonder hormonen of antibiotica gefokt door plaatselijke boeren, zoals Bern en Kirsten van Spring Creek Ranch. Het Alberta-rund wordt in het hart van het Canadese boerenland op natuurlijke wijze gefokt, en vers en zonder conserveringsmiddelen bij Acana aangeleverd, boordevol smaak en voedingsstoffen.

Scharrelbizon

Boerderijen in Alberta

Plaatselijke veeboeren zoals Katelyn en Roger van Canadian Rangeland Bison, fokken de Alberta-bizons op natuurlijke wijze en zonder hormonen of antibiotica op het boerenland van Alberta. Het bizonvlees wordt vers aangeleverd, dus zonder conserveringsmiddelen en vol met voedingsstoffen en smaak.

Alberta Lam

Boerderijen in Alberta

Plaatselijke boeren zoals Vicky en Shayne Horn van Tangle Ridge Ranch fokken de lammeren op natuurlijke wijze, zonder hormonen of antibiotica. Het Alberta-lam wordt vers en zonder conserveringsmiddelen bij de Acana keukens  aangeleverd, vol natuurlijke smaak en gezonde voedingsstoffen.

Alberta varken

Boerderijen in Alberta

Midden in het prairieland van Alberta worden de Alberta-varkens op natuurlijke en diervriendelijke wijze zonder hormonen of antibiotica gefokt door plaatselijke veeboeren, zoals Dan en Victor van Majeau AG Enterprises. Het varkensvlees wordt dagelijks vers aangeleverd, boordevol natuurlijke voedingsstoffen en met een rijke smaak.

LOKAAL GETEELDE GROENTE EN KRUIDEN

VAN VERTROUWDE BOERDERIJEN IN CANADA

Alle planten en kruiden in ACANA zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die ze kennen en vertrouwen, zoals Herbert van Cultis Lake, en worden vers of zongedroogd aangeleverd.

Omdat de natuur zelf de grootste geneeskracht heeft, hebben honden nog steeds instinctief een voorkeur voor kruiden en planten die hun gezondheid bevorderen. Daarom passen de planten en kruiden in Acana bij het natuurlijke voedingspatroon, ondersteunen ze een gezonde spijsvertering en fungeren ze als hulp- en bouwstoffen die organen en weefsel ondersteunen en gifstoffen uit het lichaam afvoeren door de reiniging van de lever en andere fysiologische processen te stimuleren.

Locally Grown Botanicals

Okanagan Valley

Speciaal geteeld in British Columbia en Saskatchewan door mensen die we kennen en vertrouwen, zoals Herbert van Cultis Lake. Alle planten en kruiden in Acana zijn van vertrouwde Noord-Amerikaanse origine, en dat kunnen niet veel makers van diervoeding ons nazeggen!

Chichorei & Zoethout wortel

Goudsbloem & Jeneverbes

Lavendel & Kamille

Engelwortel & Fenegriek

Pepermunt & Zoete Venkel

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief