Clydach

Clydach Farm maakt graanvrij, gezond, eerlijk voer voor honden, boordevol alle voedingsstoffen die een hond elke nodig heeft. Het voer is geïnspireerd door het landschap en velden van Groot-Brittannië. Ze selecteren het beste lokaal geproduceerde vlees, vis en gevogelte om voedzaam, voedzaam en echt voedsel voor honden te creëren. Ze nemen af van vaste en vertrouwde leveranciers en hebben oog voor dierenwelzijn. Deze combinatie van Brits vlees en vis en andere ingrediënten enerzijds en de kennis en kunde om een gezond èn lekker voer te maken, maakt Clydach uniek.

Alle Clydach producten
Shop nu

Shop de Clydach producten

Bekijk alle Clydach producten

CLYDACH VERSCHIL

Clydach: Een oprecht bedrijf.

Clydach koopt in van vaste en vertrouwde boeren. De eenden, kippen en kalkoenen zijn vrije uitloop. En de herten en lammeren zijn gras gevoerd en afkomstig van de landgoederen en parken die Engeland rijk is. De Schotse zalm wordt gekweekt en gehouden op diervriendelijke manier.

Clydach koopt integer en regionaal in van vaste en vertrouwde boeren en gebruikt alleen ingrediënten die je in je eigen keuken zou gebruiken. Geen kunstmatige toevoegingen.

Producten

Clydach waarden

2013

De toen 13-jarige Callum begon thuis in zijn tuin kuikens te kweken van de haan en de hen van zijn ouders. Hij ging uiteraard toen nog naar school en gebruikte zijn vrije tijd ‘s avonds en in het weekend om de kippen klaar te maken voor verkoop op een lokale markt.

Kort nadat hij de winstgevendheid besefte, spaarde hij het geld op om een broedmachine voor zijn eieren te kopen. Een investering van een broedstoof van £ 55 leidde tot het uitkomen van honderden kippen.

Deze kippen moesten ook goed en gezond eten. Dus begon Callum met het produceren van zijn eigen kippenvoer.

Lees het hele verhaal (ENG)

2021

Van kippenvoer naar hondenvoer. En de reis gaat verder…

Clydach wordt beschouwd als het snelst groeiende merk van kwalitatief, eerlijk, gezond voer voor honden in de afgelopen tijd, maar Callum en zijn team werken nog steeds volgens de fundamenten die Callum op de eerste dag legde.

Bekijk de Clydach producten en wordt net als ons enthousiast

Belijk ze allemaal

Een pure, duurzame betere keuze.

De productrange bevat droogvoer, natvoer, snacks en supplementen. En de ontwikkelingen gaan door….

Producten

Shop de Clydach producten

Free Range English Venison

Het merendeel van ons hertenvlees is afkomstig van Richard Elmhurst op zijn privélandgoed in de buurt van Barnsley, Yorkshire, hoewel we het hele jaar door hertenvlees gebruiken van een selectie van Britse boerderijen om de voorraad op peil te houden.

Op het glooiende open landschap van beschermde landgoederen en parken worden de herten vrijgelaten, zoals de natuur het bedoeld heeft. Natuurlijke flora en fauna zijn het voedsel van de herten die door de graslanden en bossen van deze parken zwerven.

Sustainable Scottish Salmon

Onze zalm is afkomstig uit Noordwest-Schotland, waar ze sinds 1999 bekroonde zalm produceren.

Gevestigd in de gemeenschappen van Sutherland en de Buiten-Hebriden, wordt de zalm gekweekt volgens RSPCA-gecertificeerde normen, om kwaliteit, welzijn en natuurlijk volledige traceerbaarheid tot het meer te garanderen.

Zalm heeft uitzonderlijk hoge niveaus van Omega 3 en 6, samen met essentiële aminozuren die de groei bevorderen en helpen de spiermassa te behouden. Zalm is een goede bron van enkele essentiële vitamines D, B-12, B-6 en thiamine en pantotheenzuur.

Ethical Suffolk Duck

Wij kopen onze Duck in het hart van Engeland, Suffolk. Ze zijn afkomstig van Gressingham Farms die al heel lang bestaat en zeer vertrouwd is. De gezondheid en het welzijn van hun eenden is een absolute prioriteit en staat centraal bij alles wat ze doen.

Gressingham-eenden worden gefokt, uitgebroed en gefokt op door Red Tractor verzekerde boerderijen in de naburige graafschappen Suffolk en Norfolk, volgens de hoogste welzijnsnormen.

Eend is rijk aan voedingseiwitten, wat het verzadigingsgevoel bevordert. Eend is rijk aan ijzer, zink, B-vitamines, kalium en fosfor.

Grass Fed, Welsh Lamb

Het rijke Welshe landschap van het Snowdonia National Park is de plek waar de lammeren grazen. Lamsvlees van de beste kwaliteit wordt beheerd door deze boeren die een passie hebben voor uitzonderlijke veehouderij en dierenwelzijn. Om deze reden staat Welsh Lamb zelfs bekend als ‘Worlds Best’.

Lam is een uitstekende vleesbron voor honden. Het is zowel zeer smakelijk als licht verteerbaar. Grasgevoerd lamsvlees kan ook waardevolle hoeveelheden CLA (geconjugeerd linolzuur), een gezondheidsondersteunend vetzuur, bevatten. Grasgevoerd lamsvlees is een uitstekende bron van vitamine B12 en een zeer goede bron van eiwitten, selenium en niacine. Het is ook een goede bron van zink en fosfor.

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief